Onderdeel van: prtnrs

Makelaarschap

Binnendelta 2E en J

Blaricum
€ 1.200,- per maand
Bouwjaar
Gebouwd
in 2021
Kamers
Met als bestemming
Kantoorruimte
perceel
Een kantoorruimte
van 84

Omschrijving

Onlangs is in Blaricum het bedrijven complex “Het Hoofdkwartier” gerealiseerd, een complex met een moderne en kwalitatief hoge uitstraling. “Het Hoofdkwartier” is gelegen op BusinessPark 27 aan de Binnendelta in Blaricum en is door zijn optimale bereikbaarheid een perfecte vestigingsplaats voor representatieve bedrijven.

In dit 2 lagen hoge complex zijn recent een achttal kwalitatief hoogwaardige units gebouwd, waarvan vier op de begane grond en vier op de verdieping. Kenmerkend voor alle units en de omgeving is de nadruk die gelegd is op uitstraling en duurzaamheid.

Op de begane grond zijn twee zelfstandige units voor de verhuur beschikbaar. Het betreft units van beiden circa 84,3 m² met eigen voorzieningen zoals entree, pantry en toiletruimte. De units beschikken over een lucht/water warmtepomp met een warmte-/koelfunctie en 2 eigen parkeerplaatsen.

De units lenen zich niet alleen voor het gebruik als kantoorruimte, maar zijn ook zeer geschikt als praktijkruimte voor tandarts, fysiotherapeut en andere (para-) medische beroepen.

Kenmerken per unit
Vloeroppervlakte per unit circa 84,3 m². De ruimtes zijn niet NEN 2580 gemeten.

Parkeergelegenheid
Per unit 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bereikbaarheid
Het complex ligt nabij de snelweg de A27 waardoor het niet alleen een goede ontsluiting heeft naar Gooi- en Eemland, maar ook naar Amersfoort, Almere, Amsterdam en Utrecht. De op – en afrit naar de A27 is circa 1500 meter.

Het gehuurde wordt opgeleverd in de huidige staat en heeft de volgende voorzieningen:
– verlaagd systeemplafond;
– LED paneel verlichting/armaturen;
– houten kozijnen met bovenlichten;
– deurbeslag;
– pantry met close in boiler en koelkast;
– toiletruimte met toilet en fontein;
– binnenwanden behangklaar stucwerk;
– intercominstallatie;
– verwarming en koeling middels lucht/water warmtepomp.

– Unit E is voorzien van een houtlook pvc-voer en zijn de wanden gesausd.

Huurprijs
Unit E: € 1.200,00 per maand exclusief de verschuldigde BTW
Unit J: € 1.275,00 per maand exclusief de verschuldigde BTW

Tegen een meerprijs van € 75,00 per maand exclusief de verschuldigde BTW kan ook unit J worden voorzien van een houtlook pvc-vloer en gesausde wanden.

Servicekosten:
De servicekosten (VvE) bedragen op voorschotbijdrage € 75,- per maand exclusief BTW. Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van de werkelijke kosten. De servicekosten omvat de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
– algemeen onderhoud buitenterrein;
– glasverzekering;
– glasbewassing;
– administratiekosten ad 6%.

Huurtermijn
De voorkeur gaat uit naar een langere huurperiode met een minimale eerste huurperiode van 2 jaar met vervolgens verlengingsperioden van telkens 2 jaar.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijsaanpassingen
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Kosten nutsbedrijven
De huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van de contracten met de nutsbedrijven ten behoeve van de levering van water en elektra.

Bankgarantie
Ter grootte van 3 maanden huurverplichtingen te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

BTW-bepaling
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Controle op het gebruik conform de huurovereenkomst
Verhuurder en/of vertegenwoordiger is gerechtigd om het gehuurde periodiek te betreden en te inspecteren met als doel toezien op naleving van het gebruik zoals omschreven en als bedoeld en opgenomen in de huurovereenkomst. De dag- en tijdstip waarop de inspectie plaatsvindt zal in overleg met de huurder worden vastgesteld.

Call to action afbeelding

Interesse in dit object? Neem gerust contact op. Bel naar 035 695 50 11, stuur een email naar naardenvesting@makelaarschap.nl of vul het contactformulier in.

Kenmerken

Status:
Beschikbaar
Hoofdbestemming:
Kantoorruimte
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Kantoorruimte:
84 m2

Deel dit
object:

Team

text-1

Met veel professionaliteit verzorgen wij een succesvolle verkoop, verhuur, aankoop of taxatie. Waar kunnen wij jou bij helpen?

Meer over ons weten?

Over ons


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap