Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Sjees 6b

Zeewolde
€ 169.500,- k.k.
Bouwjaar
Gebouwd
in 2017
Kamers
Met als bestemming
Bedrijfsruimte

Omschrijving

Deze bedrijfshal bevindt zich in een modern bedrijfsverzamelgebouw op het Horsterparc. De bedrijfsunit heeft een totale oppervlakte van ongeveer 120 m², verdeeld over twee verdiepingen: ongeveer 60 m² op de begane grond en ongeveer 60 m² op de verdieping. Op de begane grond bevindt zich een ruime bedrijfshal. De verdieping is uitgerust met een keukenblok en voorzien van toilet en badkamer. Tevens zijn de warm watervoorzieningen door het gehele pand d.m.v. elektrische boiler en is er een alarmsysteem aanwezig.

De unit is goed geïsoleerd en is gebouwd met hoogwaardige materialen. Daarnaast beschikt het over een praktische overheaddeur.

Ligging en Bereikbaarheid:
Deze bedrijfsruimte is gelegen op het bedrijventerrein Horsterparc in Zeewolde. De bereikbaarheid is uitstekend, dankzij de nabijheid van de N302 Harderwijk-Zeewolde-Lelystad, die recentelijk is omgezet in een vierbaans snelweg, en de N305 Dronten-Zeewolde-Almere. Bovendien zijn de autosnelwegen A28 en A6 op korte afstand gelegen.

Indeling:
Via de overhead deur kom je in de ruime bedrijfshal met geëgaliseerde vloer. De vrijehoogte van de begane grond is circa 3.5 meter. Via de trapopgang kom je in de boven ruimte met luxe keuken en tevens sanitair. tenslotte is er aan de voorzijde nog een bergruimte aanwezig.

Parkeergelegenheid:
Er is één parkeerplaats inbegrepen, en er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein.

VVE (Vereniging van Eigenaren):

De VVE-kosten bedragen € 633.85 per jaar, inclusief BTW, op basis van het jaar 2023. Deze kosten dekken onder andere terreinonderhoud, de brandverzekering van het gebouw en het onderhoud van het gebouw.

Bouwjaar:
Het pand is gebouwd in 2017.

Call to action afbeelding

Interesse in dit object? Neem gerust contact op. Bel naar 036 522 12 37, stuur een email naar zeewolde@makelaarschap.nl of vul het contactformulier in.

Kenmerken

Status:
Beschikbaar
Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bedrijfshal:
120 m2

Deel dit
object:

Team

text-1

Met veel professionaliteit verzorgen wij een succesvolle verkoop, verhuur, aankoop of taxatie. Waar kunnen wij jou bij helpen?

Meer over ons weten?

Over ons


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap