Onderdeel van: prtnrs

Woning
verkopen?

Jouw huis verkopen is een taak die we bij Makelaarschap zorgvuldig uitvoeren. Wij gaan voor de meest succesvolle verkoop van jouw woning. Dat verkoopproces begint altijd met een onderzoek naar de slagingskans van een succesvolle verkoop van jouw huis. Dat klinkt heel wat, maar heeft een groot voordeel; jij hebt geen onnodige verkoopkosten. Daarnaast creëren wij een fantastische presentatie van jouw huis op Funda door professionele foto’s en interactieve digitale 2D en 3D-plattegronden in kleur. Dat doen we niet zomaar, hiermee bereik je 95% (!) van de woningzoekenden!

Blijft het hierbij? Zeker niet. Wil je jouw huis verkopen, dan is het verstandig om alles uitbesteden aan professionals om zo de hoogst haalbare verkoop opbrengst te realiseren!

Full-service ondersteuning

Met onze verkoop ondersteuning nemen écht alles uit handen. Full-service is namelijk niet voor niets full-service. Makelaarschap regelt de complete verkoop van jouw woning. Dat is niet alles; je krijgt deskundige begeleiding bij bezichtigen, opleveren van de woning en de overdracht bij de notaris.

Als klap op de vuurpijl geven wij de kwaliteit en NVM deskundigheid voor scherpe tarieven!

Wat doet Makelaarschap verder bij de verkoop van uw woning?

Wij voorzien in de kadastrale recherche en overige juridische zaken, maken een verkoopstrategie, creëren een perfecte presentatie van jouw huis, promoten en publiceren het online, regelen daarna de bezichtigingen en handelen het koopcontract af. Kortom: bij Makelaarschap zit je op de beste plek voor een perfecte verkoop van jouw woning.

Ben je benieuwd wat we concreet doen? Dat begrijpen wij. Het is namelijk een veelzijdige taak; een woning verkopen. Wat dat allemaal precies inhoudt, vertellen we je graag zelf. Neem contact met ons en spreken graag met je af!

Ook uw woning verkopen?

Neem contact op

Ik wil mijn woning verkopen.

    Inschrijven nieuwsbrief


    Registreren

    Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.