Onderdeel van: prtnrs

Makelaarschap

Over ons

Verkoopmakelaar Amersfoort

Een succesvolle verkoop of soepele verhuur van jouw woning? Dat regel je via Makelaarschap. In de Keistad zelf kennen wij vanzelfsprekend veel geïnteresseerden. Wij benutten onze database met zoekers uit Utrecht, Nijkerk en Leusden maar ook Soest, Baarn of Bunschoten-Spakenburg. Ons totale verkoopbereik strekt tot ver buiten het lokale werkgebied. Met vestigingen in Naarden Vesting, Zeewolde en Harderwijk heeft Makelaarschap bereik in heel Oost- en Midden-Nederland. Wij zetten in op marketing en bieden innovatie, zoals de mogelijkheid tot online bieden.

Aankoopmakelaar Amersfoort

De complete dienstverlening van Makelaarschap houdt in dat wij buiten de gebaande paden treden. Als aankoopmakelaar denken wij onder andere vooruit aan financiering van de nieuwe woning. Intern voorziet onze partner Hypotheekzaak jou hierin van deskundig advies. Voor oplossingen op het gebied van zekerheid informeer je bij Verzekerzaak en Luxury Ins. Het feit dat wij jou vanuit één one-stop-shop helpen biedt veel voordeel.

Bezoekadres Zeewolde

Makelaarschap Amersfoort is gevestigd aan de rand van de binnenstad. Stap gerust eens binnen aan de Van Asch van Wijckstraat 2. Gelijk een persoonlijke afspraak maken kan natuurlijk ook. Wij zijn er voor je, vanuit de kernwaarden: innovatie en oplossingsgericht meedenken.

Ons team


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap