Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Verkeersweg ong

Harderwijk
€ 185,- per m2 per jaar
Bouwjaar
Gebouwd
in 2022
Kamers
Met als bestemming
Bedrijfsruimte
perceel
Een kantoorruimte
van 170

Omschrijving

Hierbij presenteren wij het nieuwbouwcomplex aan het ‘Dichterskwartier’ te Harderwijk!

‘Wij Dichterskwartier’ bestaat uit de realisatie van in totaal 220 huurwoningen en 2 commerciële ruimten. Verdeeld over 5 appartementengebouwen wordt een gevarieerd aanbod gerealiseerd, van studio’s tot 4-kamerappartementen. Wij Dichterskwartier wordt een woonomgeving voor iedereen, van ‘jong tot oud’ en van ‘starter tot gezinnen’. Er komen zorgwoningen, sociale huurwoningen en vrije sector huurwoningen’, in 2 van de 5 woongebouwen worden de commerciële ruimten gerealiseerd en aangeboden.

Er zijn maar weinig toplocaties vergelijkbaar met ‘Wij Dichterskwartier’ waar ondernemers een kantoor of hun bedrijvigheid met een eigen (kleinschalige) identiteit en vernieuwende architectuur kunnen uitoefenen. Gelegen op een A++ locatie aan de drukke kruising van de hoofdweg en de verkeersweg.

BEREIKBAARHEID
Het openbaar vervoer is goed bereikbaar met een bushalte is op minder dan 200m loopafstand, hiermee is binnen enkele ogenblikken het NS-treinstation Harderwijk bereikbaar. Op loop- en fietsafstand is de binnenstad van Harderwijk te bereiken en de uitvalsweg N302 is dichtbij gelegen.

OPPERVLAKTE
De aangeboden bedrijfsruimtes bestaan uit twee grotere units en een afzonderlijke kleinere unit (zie bijgevoegde overzicht tekening) die in overleg te splitsen zijn in afzonderlijke kantoor-/bedrijfsunits.

Blok B;
– Unit A: ca. 573m² bvo deels splitlevel
– Unit B: ca. 421m² bvo deels splitlevel

Blok A;
– Unit C: ca. 157m² bvo

BIJZONDERHEDEN
– De bedrijfsruimtes kunnen in overleg met aspirant huurder (deels) gevormd worden
– Parkeren is mogelijk in de directe omgeving
– Huurtermijn in overleg
– De huurprijs is excl. G/W/E
– Energielabel A
– Nieuwbouw

De richtprijzen van de huren voor de units zijn afhankelijk van de grootte en afwerking € 165,- tot € 185,- (voor units groter dan 200m²) en € 175,- tot € 215,- (voor units van 100 m²tot 200 m²) per m²per jaar exclusief BTW en BTW compensatie, maar wel met een basis afbouwpakket.

BORG
Borg ter grootte van drie maanden huur en BTW.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) inclusief de daarbij behorende algemene bepalingen.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie kun je terecht bij Makelaarschap voor het maken van een afspraak!

Call to action afbeelding

Interesse in dit object? Neem gerust contact op. Bel naar 036 522 12 37, stuur een email naar zeewolde@makelaarschap.nl of vul het contactformulier in.

Kenmerken

Status:
Beschikbaar
Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bedrijfshal:
1.000 m2
Kantoorruimte:
170 m2

Deel dit
object:

Team

text-1

Met veel professionaliteit verzorgen wij een succesvolle verkoop, verhuur, aankoop of taxatie. Waar kunnen wij jou bij helpen?

Meer over ons weten?

Over ons


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap