Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Over Makelaarschap

Wij zijn Makelaarschap: innovatief, ambitieus en professioneel. In onze kantoren in Flevoland, Gelderland, Utrecht, Veluwe en Gooi en Vechtstreek zijn wij iedere dag bezig met de woningmarkt en alles wat daarbij komt kijken. Ons werk is onze passie, dat brengen wij graag op jou over. Bij Makelaarschap krijg jij daarom een complete service. We zijn over alles op de hoogte van wat er speelt in de woningmarkt: van aankoop tot verkoop, van hypotheken tot verzekeringen.

In alles wat we doen proef je onze passie voor het vak. Wij doen er dan ook alles aan om de beste aan- of verkoop voor jou te regelen. We zijn oplossingsgericht, denken met jou mee en staan altijd voor je klaar, ook buiten kantooruren of in het weekend. De afgelopen jaren groeiden wij hard, overhandigden we veel sleutels en passeerden prachtige woningen de revue. Met een team vol gemotiveerde en ambitieuze professionals, staan wij klaar om jouw woning ook toe te voegen aan ons portfolio. Kortom: Makelaarschap is dé plek waar jij moet zijn voor aan- of verkoop van een nieuwe woning.

Makelaarschap is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Wij verkopen jouw woning, kopen jouw woning aan, taxeren, geven gratis een waardebepaling en bieden je een onafhankelijk hypotheekadvies. Met andere woorden: bij Makelaarschap krijg jij alles wat je nodig hebt in de aan- of verkoop van jouw woning.

Onze waarden

Makelaarschap usp oplossingsgericht
Makelaarschap usp innovatief
Makelaarschap usp meedenkend

Oplossingsgericht

Problemen kennen wij niet. Makelaarschap denkt altijd in oplossingen. Wij zoeken altijd naar de juiste weg. En als die er niet is, dan maken wij er een! 

Innovatief

Makelaarschap is continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden, technieken en verbeteringen. Wij gaan mee met de tijd, zodat jij altijd voorzien bent van de beste mogelijkheden. 

Meedenkend

In alles denkt Makelaarschap met jou mee. Van eerste plannen tot de inrichting van jouw nieuwe woning en van verkooptechnieken tot het afsluiten van de juiste verzekeringen.

text-1

Ons team

Jasper Annink

Register Makelaar Taxateur

Noor Driest

Coördinator binnendienst

Luc Bakker

Coördinator Makelaarschap Valuation

Johan Mulder

NVM Makelaar Taxateur

Mitch Eriks

NVM Makelaar K-RMT

Désirée Foppen

NVM Assistent-Makelaar A-RMT

Paulien van Waegeningh

NVM Makelaar K-RMT

Ana Radja

Commercieel Medewerkster

Niels Orij

NVM Makelaar Taxateur

Maurits Orth

Vastgoedadviseur

Boudewijn Tosseram

NVM Makelaar Taxateur

Jeffrey Junte

Commercieel Medewerker

Leontine Tuininga – Hegge

Vastgoedadviseur

Erik Petersen

NVM Makelaar Taxateur

Recensies.

Zowel de aankoop van onze nieuwe woning, als de verkoop van onze huidige woning is via Makelaarschap verlopen. Een hele spannende periode geweest, met een gezonde dosis verkoopstress! Met de goede begeleiding van Jasper, de inzet van Wilko en het enthousiasme van Chris hebben we ons droomhuis kunnen realiseren. Kunnen niet wachten tot de sleuteloverdracht.

Fam. Vermeulen - Verkopers van Robertskruid 18

De makelaar was onderscheidend met een scherp inzicht en analyse in huizenmarkt en financiële wereld. Verder een eigentijdse en vooruitstrevende aanpak gebruik makend van social media trok ons over de streep om de verkoop van ons huis aan hem en zijn team toe te vertrouwen. Het team van makelaarschap is een enthousiaste ploeg en heeft alles prima begeleid en verzorgd. Vanaf de eerste kennismaking was het prettig samenwerken. Al met al zijn wij zeer tevreden en bij deze een compliment aan het gehele team van Makelaarschap

Dhr. de Nooijer - Verkoper van Heermoes 7

Een makelaar met passie! Super goed geadviseerd bij het hele traject van verkoop, aankoop, financiering tm verzekeringen waarbij service en klantbelang voorop staat. Complimenten voor het hele team!

Dhr. Degenhardt - Aankoper van Krachtveld 41

We zijn erg tevreden over het team van Makelaarschap. Jasper is een gedreven en deskundige makelaar. Ook de medewerkers op kantoor erg vriendelijk en behulpzaam. geen vraag was teveel. Ook alle bezichtigingen zijn vlot verlopen.

Mevr. van Heusden - Verkoopster van Helmgras 11

Wij zijn
onderdeel van

Partner logo
Afbeelding

Samen met PRTNRS bieden wij complete dienstverlening aan. Woningen, verzekeringen en hypotheken vind je onder één dak. Op ieder vlak hebben wij intern een team van professionals klaarstaan. Zodoende kunnen wij snel schakelen en jou optimaal helpen!

Lees meer

Merken die aangesloten zijn bij PRTNRS:


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap