Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Aankoop- en verkoopmakelaar regio Utrecht

Een succesvolle verkoop of soepele verhuur van jouw woning? Dat regel je via Makelaarschap, de beste makelaar van Utrecht . In de stad zelf kennen wij vanzelfsprekend veel geïnteresseerden. Wij benutten onze database met zoekers uit Utrecht en omgeving. Wij kunnen overal wel wat voor je betekenen.

Ons totale verkoopbereik strekt tot ver buiten het lokale werkgebied. Met vestigingen in Naarden Vesting, Zeewolde, Elburg en Harderwijk heeft Makelaarschap bereik in heel Oost- en Midden-Nederland. Wij zetten in op marketing en bieden innovatie, zoals de mogelijkheid tot online bieden. Zo streven wij naar een zo groot mogelijke groep met potentiële (ver)kopers, waardoor deze makelaar in Utrecht de beste deals voor jou kan bewerkstelligen tijdens de onderhandelingen. We helpen je tijdens het ver- of aankooptraject van A tot Z en doen er alles aan om jou de voordelen van de samenwerking met Makelaarschap te laten ervaren.

NVM-makelaar

Een voordeel van deze makelaar in Utrecht is dat Makelaarschap zich een NVM-makelaar mag noemen. Dit houdt in dat wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dit zorgt direct voor een aantal bijkomende voordelen, want hierdoor hebben wij een uitgebreid netwerk en nog meer kennis van de markt. We zijn bekend met veel potentiële kopers en verkopers, waardoor het makkelijker is om een geschikte (ver)koper van een huis te vinden. Als beste makelaar van Utrecht hebben wij u dus van alles te bieden!

Brede dienstverlening

De complete dienstverlening van Makelaarschap houdt in dat wij buiten de gebaande paden treden. Als aankoopmakelaar denken wij onder andere vooruit aan financiering van de nieuwe woning. Intern voorziet onze partner Hypotheekzaak jou hierin van deskundig advies. Voor oplossingen op het gebied van zekerheid informeer je bij Verzekerzaak en Luxury Ins. Het feit dat wij jou vanuit één one-stop-shop helpen biedt vele voordelen. Zo is direct iedereen van het complete traject op de hoogte en wordt het voor ons allemaal makkelijker om het onderste uit de kan te halen bij iedere dienst die we voor je uitvoeren!

Oplossingsgericht, innovatief en meedenkend

Als makelaar in Utrecht heeft Makelaarschap haar drie kernwaarden hoog in het vaandel staan. De eerste in het rijtje is oplossingsgerichtheid. ‘Kan niet’ komt bij ons niet voor en we zullen er altijd alles aan doen om alle mogelijkheden te onderzoeken. Daarnaast zijn wij ook innovatief en meedenkend. Wij gaan mee met de tijd en zijn altijd weer op zoek naar verbeteringen en nieuwe technieken. Bovendien zullen we van A tot Z met jou meedenken om tot de beste resultaten te komen.

Afspraak maken met deze makelaar in Utrecht? Neem contact op of kom eens langs!

Ben je geïnteresseerd geraakt in een samenwerking met Makelaarschap en bevallen alle voordelen die hiermee gepaard gaan je wel? Neem dan snel contact met ons op zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen met de verkoop of de aanschaf van jouw (nieuwe) huis! Uiteraard kan je ook eens langskomen bij één van onze vestigingen om erachter te komen wat wij voor je kunnen betekenen. Samen gaan we voor het beste resultaat bij het zoeken naar jou droomhuis of het verkopen van jouw huidige woning!

Ons team


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap