Onderdeel van: prtnrs

Makelaarschap

Over ons

Verkoopmakelaar Flevoland

Een woning verkopen of verhuren? Vanuit het centrum van Zeewolde staat Makelaarschap voor jou klaar. Wij bereiken een groot aantal zoekers verspreid over ons werkgebied. Van Almere tot Lelystad, Dronten, Biddinghuizen en onze eigen standplaats Zeewolde. Makelaarschap kent de lokale woningmarkt volkomen. Gezien het feit dat wij vestigingen hebben in Harderwijk, Amersfoort en Naarden Vesting, bereiken wij ook veel geïnteresseerden van buitenaf. Wij maken gebruik van effectieve marketing en innovatie, waaronder de mogelijkheid tot online bieden en exclusieve verkoop via het label Baerz & Co.

Aankoopmakelaar Flevoland

Wij bieden complete dienstverlening. Daarmee bedoelen wij dat Makelaarschap er is van begin tot eind. Onze aankoopmakelaars denken verder dan de oorspronkelijke vraag. Als jij een woning wilt kopen in Zeewolde, Almere, Lelystad of omgeving kunnen wij jou tevens in contact brengen met onze partners van Hypotheekzaak. Wil je er zeker van zijn dat de woning of jouw exclusieve bezit goed verzekerd is? Dan schakelen wij met onze collega’s Verzekerzaak en Luxury Ins.

Bezoekadres Zeewolde

Makelaarschap Zeewolde is gevestigd in het winkelcentrum Raveleijn, om precies te zijn aan de Raadhuisstraat 32. Iedere werkdag staat onze enthousiaste servicedesk voor je klaar, wat jouw vraag ook is. Het team van Makelaarschap Zeewolde is dynamisch en behulpzaam. Geheel volgens onze kernwaarden: wij zijn meedenkend, innovatief en oplossingsgericht.

Ons team


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap