Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Makelaar voor
nieuwbouw

Nieuwbouw spreekt veel huizenzoekers aan. Het besef dat je als (eerste) eigenaar een woning geheel naar eigen smaakt kunt afwerken is een pré ten opzichte van bestaande bouw. In tijden waarin duurzaamheid centraal staat is het een feit dat nieuwbouw synoniem staat aan goede isolatie, een wens van veel kopers. Een woning met een laag energieverbruik wordt niet langer gezien als een bonus maar als uitgangspunt genomen tijdens de zoektocht.

Makelaarschap is een innovatieve partner. De rol van verkoopmakelaar in een duurzame(re) wereld is echt voor ons weggelegd. Wij kennen de middelen en acties die nodig zijn om een project effectief te verkopen waarbij wij rekening houden met duurzaamheid. Wij vertalen dit moeiteloos naar concrete voorlichting tijdens kennismakings- en verkoopgesprekken.

Jouw nieuwbouwproject succesvol vermarkten?

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

  Inschrijven nieuwsbrief

  Full-service ondersteuning

  Als ontwikkelaar kun jij ervan uitgaan dat wij jouw project met de juiste koper matchen. Maar allereerst starten we samen met jouw organisatie een voortraject, waarin wij onder andere de markt nauwkeurig onderzoeken. Vervolgens doen wij suggesties voor verkoopstrategieën. Hiervoor zetten wij al onze beschikbare middelen en data in. Daar hoort ons grote zoekersbestand bij, maar ook de connectie die wij hebben met slimme verkoopplatforms in de reguliere en exclusieve woningmarkt.

  Onze aanpak reikt veel verder dan het simpelweg aanbieden van een nieuwbouwproject via ons eigen aanbod en Funda. Wij zetten doelgerichte marketing en advertisment in. Dit ondersteunen wij door het maken van multimediale presentatiemiddelen; 3D-tekeningen, foto’s en video’s maar ook het organiseren van start-verkoopevenementen. Wij doen er alles aan om duidelijkheid en beleving te creëren bij geïnteresseerden.

  Eenmaal onderweg zijn wij als verkoopmakelaar de verbindende schakel binnen het project. Wij begeleiden de verkoop op ‘klassieke wijze’ (een woord dat wij als vooruitstrevend makelaar weinig in de mond nemen). Het houdt in dat wij de verkoopgesprekken bij ons op kantoor voeren, het tekenen van de aankoopcontracten begeleiden en de daadwerkelijke oplevering uitvoeren.

  Makelaardij & hypotheken, een perfecte combi

  Makelaarschap is onderdeel van PRTRNS, een complete dienstverlening aangeboden door makelaars, hypotheekadviseurs en verzekeraars. Deze nauwe samenwerking zorgt ervoor dat Makelaarschap toegang heeft tot meer kennis en disciplines dan de traditionele makelaar. Wij werken samen met Hypotheekzaak, waardoor wij in het geval van nieuwbouw een financiële check kunnen toepassen bij kopers, zodat ontwikkelaars zeker zijn van een transactie die doorgaat. Ook dat maakt Makelaarschap de ideale partner bij de verkoop van nieuwbouwprojecten.

  Makelaarschap, jouw partner bij de verkoop van nieuwbouwprojecten

  Zijn er tussentijds vragen bij kopers? Dan staat Makelaarschap klaar met een antwoord. Dit verlicht niet alleen de druk op jouw organisatie, maar neemt ook de spanning weg die kopers nogal eens ervaren tussen het moment van aankoop en oplevering. Kortom, wij zijn meegaand en houden iedere koper zorgvuldig op de hoogte van het bouwproces. Een optimale aanpak die hoge verkoopresultaten oplevert en jou als opdrachtgever gaandeweg ontzorgd.

  Wil jij ook full-service ondersteuning bij de verkoop van jouw nieuwbouwproject? Wil jij jouw project bovendien centraal in de aandacht zetten van woningzoekenden in de provincies Flevoland, Gelderland en Utrecht? Makelaarschap is jouw partner. Bel, mail of app ons over jouw plannen. Wij komen direct bij jou terug!


  Registreren

  Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

  Makelaarschap