Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Over ons

Verkoopmakelaar Gooi en Vechtstreek

Als verkoper ontvang jij via Makelaarschap de hoogste verkoopopbrengst. Wij zijn doorgewinterde onderhandelaars. Bovendien kennen wij veel zoekers in de regio Gooi en Vechtstreek doordat wij hier ruim veertig jaar actief zijn. Dat betekent overigens niet dat wij hebben stilgestaan. In tegendeel, wij maken gebruik van marketing en innovatie waaronder de mogelijkheid tot online bieden en exclusieve verkoop via het label Baerz & Co. Wij bereiken geïnteresseerden in Naarden, Bussum en Huizen, maar ook in Hilversum, Blaricum, Laren en Muiderberg of Muiden. De verdere vestigingen van Makelaarschap (Utrecht, Elburg, Zeewolde en Harderwijk) zorgen ervoor dat ons totale verkoopbereik heel Oost- en Midden-Nederland omvat.

Aankoopmakelaar Gooi en Vechtstreek

Als aankoopmakelaar leveren wij complete dienstverlening. Desgewenst informeren wij bij onze collega’s van Hypotheekzaak naar mogelijkheden op het gebied van financiering. Jouw nieuwe woning kun je gemakkelijk zeker stellen via Verzekerzaak en exclusief bezit is veilig via Luxury Ins. De samenwerking met PRTNRS biedt grote voordelen en maakt de doorstroom naar jouw volgende woning soepel.

Bezoekadres Naarden Vesting

‘Makelaarschap Gooi en Vechtstreek’ heet de vestiging in Naarden officieel. Je vindt ons in het historische hart van de binnenstad aan de Cattenhagestraat 2. Dat is om de hoek van de Grote Kerk en het 16e-eeuws stadhuis. Wij zijn een betrokken team van professionals die klaarstaan vanuit de kernwaarden: innovatie en oplossingsgericht meedenken.

Ons team


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap