Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Over ons

Aankoop- en verkoopmakelaar regio Elburg

Een succesvolle verkoop of soepele verhuur van jouw woning? Dat regel je via jouw sparringpartner Makelaarschap. De meest benaderbare makelaar van Elburg . Een huis kopen of verkopen doen we niet zo vaak in ons leven. Dan is het fijn als iemand je daarbij helpt. Niet alleen voor het noodzakelijke papierwerk, ook als sparringpartner. Of het nou gaat om een bestaande of nieuwbouwwoning. Met al onze ervaring in vastgoed hebben wij de kennis en expertise in huis. In al die jaren hebben wij naast veel ervaring ook een breed netwerk van hypotheekadviseurs, bouwkundigen, aannemers en notarissen opgebouwd. Gedurende het hele traject begeleiden wij jou bij de aan- of verkoop van je woning. Met maar één missie, die van de klant. Want jij als klant staat voorop.

Ons totale verkoopbereik strekt tot ver buiten het lokale werkgebied. Met vestigingen in Harderwijk, Flevoland, Naarden Vesting en Utrecht heeft Makelaarschap bereik in Midden-Nederland. Wij zetten in op online- marketing en bieden innovatie, zoals de mogelijkheid tot online bieden. Zo streven wij naar een zo groot mogelijke groep met de best potentiële (ver)kopers, waardoor wij als makelaar in op de Veluwe de beste deals voor jou kan bewerkstelligen tijdens de onderhandelingen. We helpen je tijdens het ver- of aankooptraject van A tot Z en doen er alles aan om jou de voordelen van de samenwerking met Makelaarschap te laten ervaren.

Taxeren

Met een taxatie kom je te weten wat de actuele marktwaarde van je woning is. Een belangrijk onderdeel bij de aankoop van een nieuw huis en de aanvraag van een hypotheek om de financiering rond te krijgen. Nagenoeg alle hypotheekverstrekker vragen om een gevalideerd taxatierapport. Makelaarschap Valuation verzorgt de complete taxatie, zo nodig incuslief een voorgenomen verbouwing of woningverbetering. Een taxatierapport kan op verzoek snel worden afgerond. In jouw persoonlijke online dossier ben je altijd op de hoogte van de voortgang in het taxatieproces.

BOG

Een eigen bedrijfspand draagt bij aan de doelstellingen van jouw bedrijf. Maar waar vind e het een geschikt pand of kantoor dat voldoet aan jouw wensen? Ik ga aan de hand van jouw wensen op zoek naar de bedrijfsruimte die past bij jou en jouw bedrijf. Een lek waar je verder kan groeien om jou zakelijke doelen te realiseren. Heb je al een bedrijfspand pfheb je er een op het oog, maar wil je weten wat jou pand waard is? Laat een taxatie uitvoeren en ontdekt de actuele marktwaarde van het bedrijfspand. Wil je beleggen in vastgoed? Ik ga actief op zoek naar geschikte investeringsmogelijkheden.

NVM-makelaar

Een voordeel van deze makelaar in Elburg is dat Makelaarschap zich een NVM-makelaar mag noemen. Dit houdt in dat wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dit zorgt direct voor een aantal bijkomende voordelen voor jou als klant. Wij hebben een uitgebreid netwerk en nog meer kennis van de markt. Mede dankzij de uitgebreide database. We zijn bekend met veel potentiële kopers en verkopers, waardoor het makkelijker is om een geschikte (ver)koper van een huis te vinden. Als de makelaar van Elburg hebben wij u dus van alles te bieden!

Brede dienstverlening

De complete dienstverlening van Makelaarschap houdt in dat wij buiten de gebaande paden treden. Als aankoopmakelaar denken wij onder andere vooruit aan financiering van de nieuwe woning en bouwkundige keuring. Intern voorziet onze PRTNR van Hypotheekzaak jou hierin van deskundig advies. Voor oplossingen op het gebied van zekerheid informeer je bij Verzekerzaak en Luxury Ins. Het feit dat wij jou vanuit één one-stop-shop helpen biedt vele voordelen. Zo is direct iedereen van het complete traject op de hoogte en wordt het voor ons allemaal makkelijker om het onderste uit de kan te halen bij iedere dienst die we voor je uitvoeren!

Oplossingsgericht, innovatief en meedenkend

Als makelaar in Elburg heeft Makelaarschap haar drie kernwaarden hoog in het vaandel staan. De eerste in het rijtje is oplossingsgerichtheid. ‘Kan niet’ komt bij ons niet voor en we zullen er altijd alles aan doen om alle mogelijkheden te onderzoeken. Daarnaast zijn wij ook innovatief en meedenkend. Wij gaan mee met de tijd en zijn altijd weer op zoek naar verbeteringen en nieuwe technieken. Bovendien zullen we van A tot Z met jou meedenken om tot de beste resultaten te komen.

Afspraak maken met deze makelaar in Elburg? Neem contact op of kom eens langs!

Ben je geïnteresseerd geraakt in een samenwerking met Makelaarschap en bevallen alle voordelen die hiermee gepaard gaan je wel? Neem dan snel contact met ons op zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen met de verkoop of de aanschaf van jouw (nieuwe) huis! Uiteraard kan je ook eens langskomen bij één van onze vestigingen om erachter te komen wat wij voor je kunnen betekenen. Samen gaan we voor het beste resultaat bij het zoeken naar jou droomhuis of het verkopen van jouw huidige woning!

Ons team


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap