Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Hoe werkt het

Stap 1

Maak een account aan

Online bieden is uitsluitend mogelijk met een persoonlijk account. Dit kan eenvoudig aangemaakt worden door op ‘inloggen voor online bieden’ te klikken in het menu. Kies hierna voor ‘registreren’ en vul jouw gegevens in. Ben je al in het bezit van een account, dan kies je hier voor ‘inloggen’. Zorg ervoor dat je tijdig een account aanmaakt zodat jij kunt beginnen met bieden zodra jouw droomwoning beschikbaar komt.

Stap 2

Verifieer account

Nadat alle gegevens juist zijn ingevoerd dient jouw account geverifieerd te worden. Dit doe je door de unieke code in te voeren die je in je mailbox ontvangt. Vervolgens vragen we je om een eenmalige betaling van €10,- voor administratiekosten.  Zodra dit is voldaan kun je onbeperkt biedingen uitbrengen.

Stap 3

Bod plaatsen

Het bieden kan beginnen! Met jouw persoonlijke account kun je een bod plaatsen op elke woning die bij ons beschikbaar is voor online bieden. Hierbij zie je telkens wanneer de biedingstermijn afloopt. Zorg ervoor dat je niet alleen binnen de genoemde tijd een bod plaatst, maar dat je ook biedt vanaf het startbedrag. Nadat je op ‘plaats bod’ hebt geklikt is de bieding definitief.

Stap 4

Biedingsvoorwaarden

In dit veld kun je kenbaar maken wat jouw voorwaarden zijn. Zoals de gewenste datum van overdracht. Geef hier ook aan of jouw bod onder voorbehoud van financiering wordt uitgebracht. Zodoende kan de verkoper deze factoren meenemen in zijn/haar overweging. Let er nogmaals op dat het bod dat je plaatst altijd hoger is dan het startbedrag of tenminste €100 hoger dan een bieding van andere geïnteresseerden.

Stap 5

E-mail meldingen

Jouw bod is geplaatst! Wat nu rest is geduld hebben. Houd je mailbox goed in de gaten want je ontvang een e-mail wanneer er veranderingen plaatsvinden. Bijvoorbeeld zodra je overboden wordt of als de biedingstermijn bijna afloopt. Dat is een spannend moment. Om iedereen een eerlijke kans te geven, verlengen we de looptijd met vijf minuten als in de laatste vijf minuten nog een bod wordt geplaatst.


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap