Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Bedrijfsonroerendgoed
verkopen of verhuren?

Als makelaar in zakelijk vastgoed is Makelaarschap zich bewust van de belangen die bij ondernemers spelen. Er gaat met de overdracht van een bedrijfspand veel kapitaal gemoeid. De verhuur van onroerend goed, of de verkoop ervan, moet daarom secuur begeleid worden. Wij benaderen potentiële huurders of kopers, voorzien hen van uitgebreide informatie, voeren de onderhandelingen en stellen na een succesvolle overeenstemming het verhuur- of verkoopcontract op.

Partners in BOG

Dankzij kennis van huurrecht, wetgeving en de snelle veranderingen in regelgeving, is Makelaarschap een partij waarop men kan vertrouwen. Wanneer financieel advies nodig is of als er vragen zijn omtrent verzekeringen, schakelen wij intern met onze partners van Hypotheekzaak en Verzekerzaak. Zodoende wordt niets over het hoofd gezien of aan het toeval overgelaten. Dit interne netwerk biedt meerwaarde voor zowel kopers, verkopers als verhuurders.

Jouw adviseur

Makelaarschap is beschikbaar als makelaar in onroerend goed voor bedrijven in Midden-Nederland. Wij hebben vestigingen in Zeewolde, Utrecht, Elburg, Harderwijk en Naarden Vesting. Na afronding van een succesvolle verkoop of verhuur blijven wij betrokken als persoonlijk aanspreekpunt. Voor verkoopadvies, een goed onderbouwde waardebepaling, bedrijfstaxatie of verhuurbemiddeling staan wij paraat.

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen?

Jouw bedrijfsondroerendgoed verkopen of verhuren?

Neem contact op

Ik wil mijn bedrijfsonroerendgoed verkopen of verhuren.

    Inschrijven nieuwsbrief


    Registreren

    Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

    Makelaarschap