Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Woning- en bedrijfstaxaties
In Midden-Nederland

Makelaarschap is dé aangewezen partij voor woningtaxaties en bedrijfstaxaties in een groot gebied, waaronder Flevoland, omgeving  Harderwijk, Elburg, Utrecht en Gooi en Vechtstreek. Als vertrouwde partner van ING Bank (Taxatheek) en de Rabobank hebben wij ons bewezen als deskundige en betrouwbare taxateur.

De NVM-makelaar taxateurs van Makelaarschap zijn experts in het opstellen van geldige en nauwkeurige taxatierapporten. Wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van woningen tot 20 km rondom onze vestigingen. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in bedrijfstaxaties. De uitgebreide kennis van de woningmarkt in Zeewolde, Harderwijk, Amersfoort, Utrecht, ’t Harde, Zwolle, Lelystad en Naarden Vesting maakt onze taxaties betrouwbaar. Bovendien laten wij ons rapport valideren door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), wat de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons rapport waarborgt.

Woningtaxaties

Tijdens het verkoop- en aankoopproces is het is belangrijk om te weten wat de marktwaarde van jouw woning is. Dit bepaalt namelijk (deels) de vraagprijs en is tevens verplicht bij het afsluiten van een hypotheek. Onze NVM-makelaars taxateurs zijn expert in het opstellen van een geldig en nauwkeurig taxatierapport.

Bedrijfstaxaties

Een taxatierapport kan van onschatbare waarde zijn voor een bedrijf, omdat het inzicht geeft in de actuele waarde van het bedrijfsmatige vastgoed en daarmee kan helpen bij het nemen van belangrijke zakelijke beslissingen. Wij kunnen een nauwkeurig taxatierapport opstellen. Dit is niet alleen belangrijk bij het afgaan van financiering, maar ook bij verkoop, huurprijsherziening, of een bedrijfsovername.

Aangesloten bij FLUX en NWWI.

Wij hebben de beschikking over woontaxateurs en bedrijfstaxateurs. Allen ingeschreven in de juiste NRVT-kamers. Daarnaast maken wij gebruik van de hoogwaardige software FLUX voor de bedrijfstaxaties voor de woningtaxaties laten wij de rapporten valideren bij het NWWI.

Hoe komt de taxatiewaarde tot stand?

De valuation wordt uitgevoerd door een onafhankelijke taxateur die gespecialiseerd is in vastgoedwaardering. Eén van de taxateurs van Makelaarschap zal het onroerend goed grondig onderzoeken en rekening houden met verschillende factoren zoals de staat van de woning of het bedrijfspand, evenals de oppervlakte en inhoud, de kwaliteit van constructies en bouwmaterialen, de ligging en omgeving, energiebesparende maatregelen en het type woning of bedrijfspand.

Na de evaluatie zal de taxateur een rapport opstellen waarin de waarde van het onroerend goed wordt bepaald. Dit rapport kan vervolgens worden gebruikt door eigenaren, kopers, verkopers, banken en andere partijen die betrokken zijn bij vastgoedtransacties. Concreet geldt ons taxatierapport dus als bewijslast.

Wij helpen je graag bij het opstellen van een taxatierapport dat voldoet aan alle eisen van de bank. Wil je meer informatie ontvangen of direct een taxatie in gang zetten? Onze ervaren professionals staan klaar.

088 080 2840
valuation@makelaarschap.nl

Gegevens Makelaarschap Valuation:
Makelaarschap Valuation is een handelsnaam van MVA Valuation B.V.


Bezoekadres:

Raadhuisstraat 32
3891 EB Zeewolde

Jufferenstraat 1
8081 CP Elburg

Luttekepoortstraat23
3841 AW Harderwijk


Cattenhagestraat 2
1411 CT Naarden Vesting

Maliebaan 20
3581 CP Utrecht


Postadres:
Postbus 51
3890 AB Zeewolde

KvK: 88175340
BTW: 864527160B01

Makelaarschap Valuation aanvragen?

Plan een afspraak

Ik wil mijn woning laten taxeren!

    Inschrijven nieuwsbrief


    Registreren

    Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

    Makelaarschap