Onderdeel van: prtnrs

Makelaarschap

Woning
huren of verhuren?

Partner in verhuur

Een groot voordeel van samenwerking met een gevestigde partij zoals Makelaarschap, is dat wij een enorm aantal woningzoekenden kennen in Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord-Holland (regio Gooi en Vechtstreek). Deze kandidaten zijn bij ons ingeschreven in een database. Vinden wij de juiste kandidaat niet via dit bestaande netwerk, dan weten wij diegene vaak door middel van doelgerichte marketing te bereiken. Uiteraard volgt hierna een nauwkeurige screening van de potentiële huurder. Zodat wij zeker weten dat wij een kandidaat aandragen die past bij de wensen van onze opdrachtgever. Makelaarschap is dé partner in verhuur voor projectontwikkelaars en woningcorporaties.

Hoewel Makelaarschap jaarlijks veel woningen verkoopt, staan wij ook klaar voor particuliere verhuur. Wanneer jij als woningeigenaar nadenkt over de verhuur van jouw woonpand, ben jij bij ons dus aan het juiste adres. Wij benutten onze kennis van woningen, onderhandelen en dienstverlening graag. Dat doen wij door ervoor te zorgen dat het gehele verhuurtraject zorgeloos verloopt. Dit betekent: het vinden van de juiste kandidaat, een inkomenstoets, opstellen van verhuurovereenkomsten, uitvoeren van inspectie/oplevering en financiële afhandeling.

Jouw verhuurder

Ben jij geïnteresseerd in het huuraanbod van Makelaarschap? In dat geval vertellen wij graag meer over deze dienstverlening. Samen werken wij toe naar een succesvolle huuraanvraag. Om dat doel te bereiken hebben wij allereerst wat belangrijke gegevens nodig, waaronder een inkomensverklaring. Nadat er een positieve beoordeling heeft plaatsgevonden, dragen wij jou voor bij de aanbieder. Gaat deze akkoord? Gefeliciteerd, wij leggen wij de verhuurvoorwaarden aan jou voor en stellen de verhuurovereenkomst op. Als verhuurderbemiddelaar staan wij klaar voor beide partijen. Makelaarschap heeft goede recensies en staat bekend om vriendelijke service. Wil jij advies ontvangen? Of direct een aanvraag doen? Neem vooral contact op door het onderstaande formulier in te vullen.

Makelaarschap als verhuurpartner?

Wij komen graag met jou in contact.

Meer informatie over ons huuraanbod?

    Inschrijven nieuwsbrief


    Registreren

    Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

    Makelaarschap