Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Makelaarschap Zeewolde

Woning verkopen in Zeewolde
Het is een mooie tijd om jouw woning in Zeewolde in de verkoop te zetten. Door de stijgende woningprijzen kun je namelijk flink profiteren van de opgebouwde overwaarde. Dat biedt natuurlijk mooie kansen wanneer je van plan bent om te verhuizen. Wil jij jouw woning voor de beste prijs verkopen? Schakel dan de hulp van Makelaarschap in.

Makelaarschap heeft jarenlange ervaring met de verkoop van woningen in de provincie Flevoland. Vanuit onze vestiging in Zeewolde hebben wij talloze woningen met succes verkocht. Wij helpen onze opdrachtgevers van A tot Z. Onze professionele makelaars nemen alles uit handen en kunnen je full-service ondersteuning bieden tijdens de verkoop.

Full-service, wat bedoelen wij daar precies mee? Bij Makelaarschap bieden wij een uitgebreid dienstenpakket aan waarbij wij het gehele verkooptraject uit handen kunnen nemen. Als onderdeel van het complete pakket zetten wij een slimme marketing strategie in voor het verkopen van jouw woning.

Wij gaan (veel) verder dan alleen jouw woning op Funda plaatsen. Wij promoten bijvoorbeeld jouw woning ook actief op onze eigen social media kanalen zodat jij profiteert van ons grote bereik. De kans dat wij voor jouw woning de ideale koper vinden is dus een stuk groter dan bij andere makelaarskantoren.

Het is tevens goed om te weten dat Makelaarschap is aangesloten bij NVM, de brancheorganisatie voor makelaars in Nederland. Wij brengen jouw woning onder de aandacht bij een grote groep potentiële kopers via het netwerk van meer dan 3.500 NVM-makelaars.

Van de kadastrale recherche tot het regelen van bezichtigingen, Makelaarschap biedt ontzorging bij alle facetten van het verkooptraject. Wil jij ook zorgeloos jouw woning verkopen voor de beste prijs? Neem dan contact met ons op! 

Ook jouw woning verkopen?

Neem contact op


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap