Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Makelaarschap als
aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar gaan wij voor de scherpst mogelijke deal. Daarom volgen wij een aantal concrete stappen om jouw volgende woning aan te kopen. Wij beginnen het aankoopproces met een kennismakingsgesprek.

Stap 1: Kennismakingsgesprek met de aankoopmakelaar

Besluit jij om Makelaarschap als aankoopmakelaar te kiezen? Dan is stap 1 het kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek beoordelen wij de slagingskans van een succesvolle aankoop. Wij voorzien jou van een vrijblijvende financiële inventarisatie, waardoor wij volledig op de hoogte zijn van jouw wensen en mogelijkheden. Belangrijk om te weten: op aankoopmakelaar kosten hoef je voor dit gesprek in ieder geval niet te rekenen!

Stap 2: Jouw woning aankopen

Na het kennismakingsgesprek gaan wij aan de slag. Als NVM-aankoopmakelaar regelen wij het aankoopproces tot in de puntjes. Wij zoeken en dragen woningen voor, geven inzage in de woningwaarde, kadastrale gegevens van de woning, bouwkundige eigenschappen en juridische bijzonderheden.

Stap 3: Het vervolgtraject

Hier begint het echte werk. Als aankoopmakelaar hebben wij de nodige voorbereidingen gedaan, maar nu start de onderhandeling. Dat gebeurt niet met gladde praatjes, maar met een realistische en professionele insteek. Ben jij helemaal tevreden? Dan kopen wij de woning voor jou aan en regelen een NVM-overeenkomst. Daarna begeleiden wij de inspectie bij oplevering en de overdracht bij de notaris.

Aankoopmakelaar inschakelen? Kies voor de expertise van Makelaarschap!

Kortom: met Makelaarschap als aankoopmakelaar ben jij zeker van een uitgebreide en adequate aanpak. Wij garanderen de best mogelijke aankoop van jouw droomwoning!

Aankoopbegeleiding via Makelaarschap start vanaf €1250,- incl. BTW. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Kies voor succes!

Op zoek naar een aankoopmakelaar?

Neem contact met ons op

Ik zoek een aankoopmakelaar!

    Inschrijven nieuwsbrief


    Registreren

    Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

    Makelaarschap