Onderdeel van: prtnrs

Verkopen
luxury homes

De verkoop van villa’s, penthouse of luxe appartementen vraagt om een specialistische aanpak. Makelaarschap handelt als gerenommeerde high-end woningmakelaar onder het Baerz & Co label. Dat wil zeggen dat wij van jouw verkoop een efficiënte en geslaagde operatie kunnen maken.

De verkoop van een exclusieve woning dient uiteraard aangeboden te worden aan het juiste netwerk in het exlusieve segment. Makelaarschap kan jouw exclusieve woning presenteren via het professionele platform van Baerz & Co. Uiteraard zorgen wij dat jij geen kostbare tijd verliest. Wij verzekeren je dat er enkel serieus geïnteresseerde kandidaten in jouw woning zullen worden toegelaten voor een bezichtiging en dat de woning dankzij onze strategie zichtbaar wordt via doelgroepgerichte verkoopkanalen.

Verkopen met Makelaarschap en Baerz & Co

Neem contact op

Aankopen
luxury homes

Als vermogende particuliere woningzoekende zoek je een aankoopmakelaar in het hogere segment. Daarbij speelt het herkennen van jouw aspiraties en leefstijl een rol die Makelaarschap goed past. Wij begeleiden je met zorg naar een succesvolle aankoop.

In opdracht gaan wij dan ook graag op zoek naar jouw exclusieve droomwoning. Wij hebben mede dankzij ons lidmaatschap bij Baerz & Co een breed netwerk op het gebied van luxury homes. Exclusieve appartementen, stadshuizen en villa’s weten wij efficiënt voor je te vinden op basis van landelijke dekking. Bovendien bieden we je via PRTNRS toegang tot andere bijkomende diensten, uiteenlopend van financieel- en vermogensadvies tot aan exclusieve verzekeringen. Kortom, een totaalpakket, anders dan je van traditionele makelaars gewend bent.

Aankopen met Makelaarschap en Baerz & Co

Neem contact op

Interesse in
ons exclusieve aanbod?

Neem bij vragen of interesse gerust contact met ons op. Een team van professionele makelaars en adviseurs staan klaar om je vrijblijvend van informatie te voorzien in Flevoland, Gelderland en Utrecht. Wij zetten ons graag voor jou in! Wat mogen we voor jou betekenen? Je kunt altijd terecht in een van onze vestigingen in Zeewolde, Amersfoort of Harderwijk!

Aankopen of verkopen? Neem gerust contact met ons op!

    Inschrijven nieuwsbrief


    Registreren

    Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.