Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Over ons

Verkoopmakelaar Gelderland

Een woning verkopen in de omgeving Harderwijk? Makelaarschap gaat voor de hoogste opbrengst. Wij maken gebruik van doeltreffende marketing en innovatie, zoals de mogelijkheid tot online bieden en exclusieve verkoop via Baerz & Co. In onze database hebben wij regionale zoekers. Bijvoorbeeld uit Ermelo, Putten en Nunspeet of Apeldoorn en natuurlijk Harderwijk. Tevens heeft Makelaarschap vestigingen in Zeewolde, Utrecht, Elburg en Naarden Vesting, waardoor het totale verkoopbereik nog vele malen groter is.

Aankoopmakelaar Gelderland

Als aankoopmakelaar onderscheidt Makelaarschap zich door het leveren van complete dienstverlening. Dit betekent dat wij verder denken dan een enkele dienst. Tijdens aankoopbegeleiding schakelen wij snel en slim met onze partners van Hypotheekzaak voor een goede financiering. Verzekeringen voor de nieuwe woning regel je gemakkelijk via onze partner Verzekerzaak en exclusief bezit wordt zeker gesteld door Luxury Ins. PRTNRS is de one-stop-shop die ervoor zorgt dat niets jouw aankoop in de weg staat.

Bezoekadres Harderwijk

Makelaarschap Harderwijk is gevestigd in het historische centrum van de vestingstad. Vanaf de houtwalgarage bereik je ons kantoor binnen enkele minuten. Het adres is Luttekepoortstraat 23. Samen staan wij ieder moment van de dag voor jou klaar. Niet voor niets zijn de kernwaarden van Makelaarschap: innovatie en oplossingsgericht meedenken.

Ons team


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap