Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Wil jij graag een woning kopen in Naarden, maar komen er een aantal zaken bij kijken waar je wellicht beter een specialist voor in kunt zetten? Dan is het handig om een aankoopmakelaar in Naarden in te schakelen, die je kan helpen met iedere stap tijdens het aankoopproces. Makelaarschap is zo’n aankoopmakelaar in Naarden die jou compleet ontzorgt tijdens het bemachtigen van jouw droomwoning. Vanaf de financiële inventarisatie tot aan de daadwerkelijke overdracht bij de notaris helpen we je om jouw woning in Naarden voor de beste aankoopprijs over te nemen. Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of lees rustig verder

Uitgebreide en adequate aanpak tijdens het gehele proces

Als aankoopmakelaar in Naarden zijnde garandeert Makelaarschap dus de meest uitgebreide en adequate aanpak bij de aankoop van jouw nieuwe woning. Wij nemen jou het gehele proces uit handen: denk aan het zoeken van geschikte huizen, het adviseren tijdens biedingen en het onderhandelen voor de beste aankoopprijs.

Dit alles begint met een kennismakingsgesprek tussen de klant en Makelaarschap als aankoopmakelaar in Naarden en eindigt met een inspectie bij oplevering en overdracht bij de notaris. Tussendoor is er nog veel meer werk dat we voor je kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan het voordragen van woningen, het inzage geven in de woningwaarde, het voorleggen van de juridische bijzonderheden aan de woning en inzicht geven in kadastrale gegevens en bouwkundige eigenschappen van de woning.

Aankoopmakelaar in Naarden nodig? Schakel Makelaarschap in!

Makelaarschap is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en helpt je graag met de aankoop van jouw huis. Kan jij dus wel specialistische hulp van een aankoopmakelaar in Naarden gebruiken? Of wil je meer weten over onze diensten? Neem dan vooral contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden, zodat we ook jou zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn!

 

Woning kopen of verkopen?

Neem contact op


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap