Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Ben jij van plan om te verhuizen naar het midden van Nederland en zoek je zodoende naar een aankoopmakelaar in Zeewolde? Stop dan nu met zoeken, want Makelaarschap begeleidt je met alles rondom de aankoop van jouw droomwoning! Als lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) regelen wij alles voor je wat er bij het kopen van een nieuw huis komt kijken. Van een vrijblijvende financiële inventarisatie tot het daadwerkelijk kopen van de woning; Makelaarschap staat je maar al te graag bij.

Full-service ondersteuning met verkoop

Als aankoopmakelaar in Zeewolde begeleidt Makelaarschap je dus van A tot Z met de aankoop van jouw droomhuis. Vanaf het begin – het in kaart brengen van de wensen en behoeften – tot aan het einde van jouw zoektocht – oplevering en overdracht – staan wij voor je klaar. Tijdens de (gratis) kennismaking schetsen wij een beeld van de financiële situatie en de slagingskans van de wenselijke aankoop en vervolgens zetten wij het aankoopproces in gang.

Uiteraard helpen we je met het onderhandelen om jouw droomhuis voor een scherpe prijs te kopen en als je tevreden bent over de prijs, zorgen wij voor een NVM-koopovereenkomst. Ook daarna helpt deze aankoopmakelaar in Zeewolde vanzelfsprekend mee totdat alles in kannen en kruiken is en jouw nieuwe woning een feit is!

Zoeken – adviseren – onderhandelen

Ben je bang dat het jou niet lukt om een woning te vinden? Geen probleem, want wij helpen ook met zoeken naar jouw ideale huis. Als aankoopmakelaar in Zeewolde dragen wij huizen aan je voor waarna jij kunt beslissen of dit iets voor je is of niet. Is het huis vervolgens echt iets voor jou? Dan adviseren we in de biedingen en gaan we voor je in onderhandeling.

Stop met zoeken en benader Makelaarschap als aankoopmakelaar in Zeewolde!

Op zoek naar een aankoopmakelaar in Zeewolde die bereid is om alles tot in de puntjes voor je te regelen? Schroom dan niet om snel contact op te nemen met Makelaarschap om er voor te zorgen dat de scherpste deal eruit wordt gesleept. We zijn zowel per mail (welkom@makelaarschap.nl) als telefonisch (036-5221237) te bereiken om je zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wie weet woon jij dan binnenkort wel in jouw droomwoning in Zeewolde!

Ook jouw woning verkopen?

Neem contact op


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap