Onderdeel van: prtnrs

Makelaarschap als
aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar helpen wij in eerste instantie met de aankoop van de woning. We volgen hierbij een aantal concrete stappen om de woning die je op het oog hebt voor jou aan te kopen. Uiteraard gaan we voor de scherpst mogelijke prijs voor jouw nieuwe woning. Daarom beginnen we het aankoopproces met een kennismakingsgesprek, tijdens dit gesprek beoordelen wij de slagingskans van een succesvolle aankoop. Hierbij kunnen wij je voorzien van een geheel vrijblijvende financiële inventarisatie, dit zorgt ervoor dat wij volledig op de hoogte zijn van alle wensen en mogelijkheden bij aanvang van onze begeleiding. En, als bonus voor jou, is het kennismakingsgesprek helemaal gratis. Een groot voordeel is dat jij geen onnodige kosten maakt in het aankoopproces.

Stap 1: Jouw woning aankopen
Na het kennismakingsgesprek, gaan we voor je aan de slag. Als NVM-aankoopmakelaar regelen wij dit allemaal tot in de puntjes. Zo krijg je in een uniek inzicht in de woningwaarde en wordt alles helder: de gegevens van de woning, bouwkundige eigenschappen en juridische bijzonderheden.

Stap 2: Het vervolgtraject
Dan begint het echte werk. Als aankoopmakelaar hebben we de nodige voorbereiding gedaan, maar nu start de onderhandeling. Dat doen we uiteraard niet met gladde praatjes, maar met een realistische en professionele insteek. Iedereen tevreden? Dan kopen wij de woning en regelen we een NVM-koopovereenkomst. Daarna begeleiden we de inspectie bij oplevering en de overdracht bij de notaris.

Kortom: met Makelaarschap als aankoopmakelaar ben je zeker van een uitgebreide aanpak en zorgen wij voor de beste aankoop van jouw woning!

Wij verzorgen de aankoop al vanaf €1250,- incl. BTW. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden en maatwerk tarieven. We zijn je graag van dienst bij de aankoop van een woning.

Op zoek naar een aankoopmakelaar?

Neem contact met ons op

Ik zoek een aankoopmakelaar!

    Inschrijven nieuwsbrief


    Registreren

    Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.