Onderdeel van: prtnrs

Gratis waardebepaling
van Makelaarschap

Heb jij al verkoopplannen of hangt het juist af van de waarde van jouw woning? Dan is een waardebepaling uitermate geschikt. Met onze tool, reken je snel en eenvoudig uit wat de woning waard is. Het enige wat je hoeft te doen is wat eenvoudige data invoeren. Daarna is het wachten op de waarde van jouw huis. En natuurlijk mag je die tool ook gebruiken als je gewoon nieuwsgierig bent daar de waarde van jouw huis.
Onze tool is helemaal gratis. Bij Makelaarschap vinden we het namelijk belangrijk dat je geen onnodige kosten hebt. Door onze gratis waardebepaling heb jij op voorhand dus al een globale inschatting.

Dat moeten we er wel bijzeggen: deze waardebepaling van jouw woning is een schatting. Het een is een globale waarde, een indicatie. We kunnen helaas nooit 100 procent garanderen dat dit de exacte waarde is van je huis. Maar niet getreurd, wij voeren graag een officiële taxatie uit, zodat jij wel zeker weet wat je huis waard is en wat je hiervoor kunt vragen.

Waarde vergroten?
De waarde van jouw woning, en direct daaraan gelinkt de opbrengst, bepaalt uiteraard voor een deel wat voor nieuw huis jij kunt kopen. Natuurlijk wil je daarom een zo hoog mogelijk bedrag binnenhalen. Daarom laten wij het niet bij een online tool. Wij komen graag bij jou thuis langs. Daar nemen we de waardebepaling met jou door én geven we advies over de (mogelijke) verkoop van je woning. Uiteraard is deze afspraak, net als onze tool, helemaal gratis en vrijblijvend.

Al benieuwd naar de waarde van jouw woning? Vul je gegevens hier in en bereken het zelf. Daarna bespreken we graag de uitkomst!

Benieuwd wat jouw woning waard is?

Bereken de waarde direct


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.