Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Hulp van Makelaarschap tijdens huis kopen in Harderwijk

Zou je graag een huis kopen in Harderwijk, maar zijn er een aantal zaken waarbij je wel wat begeleiding kunt gebruiken? Schakel dan direct de hulp van Makelaarschap in! Wij kunnen je van A tot Z begeleiden met de aankoop van jouw huis, waardoor een woning kopen in Harderwijk gelijk een stuk makkelijker wordt. Van het zoeken naar een geschikte woning tot aan het onderhandelen over de beste aankoopdeal; met de hulp van Makelaarschap hoef jij je nergens meer zorgen over te maken.

NVM-aankoopmakelaar met uitgebreid netwerk

Middels begeleiding van Makelaarschap is het dus een stuk simpeler om een huis te kopen in Harderwijk. Eén van de redenen waarom wij je goed kunnen helpen is omdat Makelaarschap een NVM-aankoopmakelaar is. Dat wil zeggen dat wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Hierdoor beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van potentiële (ver)kopers en weten we dus snel of er een huis in Harderwijk beschikbaar komt die aan jouw wensen en behoeften voldoet.

Woning kopen in Harderwijk: hoe gaan wij te werk?

Die wensen en behoeften bespreken we tijdens de eerste stap van het aankoopproces: het kennismakingsgesprek. Tijdens dit ‘intakegesprek’, die overigens gratis is, bespreken we dus wat voor soort huis jij wilt kopen in Harderwijk en welke eisen je daaraan stelt. Bovendien voeren we een vrijblijvende financiële inventarisatie uit, zodat we ook op de hoogte zijn van jouw mogelijkheden en op die manier de slagingskans kunnen beoordelen. Gaat alles volgens plan en is de slagingskans op het huis kopen in Harderwijk groot genoeg? Dan gaan we door met de volgende stap.

Die volgende stap tijdens het huis kopen in Harderwijk houdt namelijk in dat we ook daadwerkelijk actie gaan ondernemen. Voorbeelden van zaken die we tijdens dit deel van het proces voor je uitvoeren zijn het voordragen van woningen en het inzicht geven in de woningwaarde en de bouwkundige eigenschappen hiervan. Als alles aan de wensen en behoeften van de klant voldoet gaan we voor de beste deal bij de onderhandelingen, regelen we een NVM-koopovereenkomst en gaan we voor je door tot de overdracht bij de notaris is voltooid.

Wat kan Makelaarschap nog meer voor je betekenen?

Naast het woning kopen in Harderwijk zijn er nog veel meer diensten die we voor je kunnen uitvoeren. We kunnen namelijk niet alleen een huis kopen in Harderwijk, maar ook voor de verkoop van een huis ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast helpen we je ook graag bij zaken als het afsluiten van hypotheken en verzekeringen, officiële taxaties of met andere diensten. Dat doen we niet alleen tijdens, maar ook buiten onze kantooruren. Ook in de weekenden staan we uiteraard voor je klaar, zodat je te allen tijde volledig ontzorgd blijft en geen stress hebt om zaken wat betreft het woning kopen in Harderwijk.

Bij al onze diensten staan de drie kernwaarden van Makelaarschap centraal. Eén van onze kernwaarden is dat wij oplossingsgericht zijn. Makelaarschap denkt constant in oplossingen en zoekt op die manier altijd naar de juiste weg. Daarnaast zoeken we altijd naar nieuwe mogelijkheden, technieken en verbeteringen en dat maakt dat wij innovatief zijn. De laatste van onze drie kernwaarden is dat wij meedenkend zijn. Van A tot Z denken we met je mee om ervoor te zorgen dat je, nadat je met ons hebt samengewerkt, in jouw droomhuis woont.

Woning kopen in Harderwijk? Schakel de hulp van Makelaarschap in!

Ga jij er dus voor om een huis te kopen in Harderwijk? Dan ben je met de hulp van Makelaarschap volledig ontzorgd. Neem vooral eens contact met ons op of kom langs bij één van onze vestigingen in Zeewolde, Naarden Vesting, Utrecht, Elburg of Harderwijk. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0341 – 79 6006 of per mail via welkom@makelaarschap.nl en je kunt ons vanzelfsprekend ook via ons contactformulier bereiken. Dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en proberen we vervolgens de beste resultaten te bereiken!

Ook jouw woning verkopen?

Neem contact op


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap