Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Ben je op zoek naar een koopwoning in Zeewolde? Of wil je jouw woning juist graag verkopen en heb je behoefte aan de juiste begeleiding voor de hoogst haalbare verkoopopbrengst? Dan ben je bij Makelaarschap aan het juiste adres. Ons gedreven team doet er iedere dag alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen met alles wat er bij het aan- of verkopen van jouw woning komt kijken. Van aankoop tot waardebepaling en van hypotheken tot verzekeringen; Makelaarschap staat altijd voor je klaar.

 

Van alle markten thuis

Doordat wij beschikken over een team van hoge kwaliteit en daarnaast breed georiënteerde kennis hebben, leveren wij jou de deskundigheid die je van een NVM-makelaar mag verwachten. Zo kunnen we je niet alleen helpen bij jouw koopwoning in Zeewolde, maar doen we nog veel meer. Neem een kijkje bij onze diensten en je ziet dat we van alle markten thuis zijn. Zo kunnen we jou volledig begeleiden bij het verkopen van jouw woning en helpen we je ook bij de waardebepaling van jouw woning.

Maar dat is nog niet alles, want Makelaarschap kan jouw woning ook taxeren. Wil je een huis kopen in Zeewolde maar wil je eerst van je oude huis af, dan is een officiële taxatie vaak noodzakelijk voor de overbruggingshypotheek. Makelaarschap kan je daarbij helpen en zorgt dat je vervolgens de benodigde papieren in handen hebt. Wij kunnen je bovendien helpen aan een bouwkundige keuring en we staan je bij om de juiste verzekeringen af te sluiten voor jouw koopwoning in Zeewolde. En de hypotheek die bij je past voor als je een huis wilt kopen in Zeewolde? Ook daarbij ondersteunen we je graag!

 

Kernwaarden van Makelaarschap

Maak je tijdens het woning kopen in Zeewolde gebruik van de diensten van Makelaarschap, dan merk je dat ons NVM makelaarskantoor drie kernwaarden heeft. Als eerste is ons team oplossingsgericht: we denken altijd in oplossingen en zoeken naar de juiste weg om jouw koophuis in Zeewolde zo voordelig mogelijk te laten uitpakken.

Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden, technieken en verbeteringen en dat maakt ons innovatief. Wij gaan namelijk altijd mee met de tijd en proberen daarom steevast te zoeken naar de beste mogelijkheden. Als laatste is Makelaarschap ook meedenkend. Dat wil zeggen dat wij te allen tijde meedenken om een zo goed mogelijk resultaat te realiseren; van de eerste plannen tot aan de inrichting van jouw woning.

 

Ook buiten kantooruren en in het weekend

Naast onze drie kernwaarden beschikken we over een ervaren team dat professioneel en ambitieus is. Met locaties in omgeving Zeewolde, Harderwijk, Amersfoort en Naarden-Vesting hebben wij een breed bereik en kunnen we zodoende veel mensen helpen met hun koophuis in Zeewolde of één van de andere fraaie plekken. Ons makelaarskantoor is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en onze mensen staan altijd klaar om je te helpen, ook buiten de kantooruren en in het weekend. Zo willen we bewerkstelligen dat je na afloop van onze samenwerking altijd met een tevreden gevoel terugkijkt.

Woning kopen in Zeewolde? Twijfel niet langer en schakel de hulp in van Makelaarschap!

Dus ben jij van plan om voor een koopwoning in Zeewolde te gaan? Of wil je gebruik maken van één van onze andere diensten en de voordelen ervaren die de hulp van Makelaarschap in dat geval met zich meebrengt? Neem dan contact met ons op en dan bekijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij zijn zowel telefonisch (036-5221237) als per mail (welkom@makelaarschap.nl) te bereiken en wil je ons liever op kantoor bezoeken, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Samen gaan we voor het maximale resultaat!

Ook jouw woning verkopen?

Neem contact op


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap