Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Ga je jouw huis te koop zetten in Utrecht? En kan je wellicht wel wat hulp gebruiken bij de verkoop? Dan ben je bij Makelaarschap aan het juiste adres! Wij kunnen je van A tot Z ondersteunen bij alle facetten die bij het verkopen van jouw huis komen kijken, zodat je zeker weet dat het onderste uit de kan wordt gehaald. Het gaat hierbij dus om het gehele traject; van de eerste verkoopplannen tot en met de overdracht aan de notaris. We helpen je maar al te graag!

Full-service ondersteuning

Zet jij jouw huis te koop in Utrecht of jouw huis te koop in Utrecht centrum? In beide gevallen kunnen wij je dus goed helpen! Wij bieden full-service ondersteuning, waarbij we je dan ook echt op álle vlakken ondersteunen. Makelaarschap regelt de complete verkoop van jouw woning. Het begint dus al bij de eerste verkoopplannen en de begeleiding bij de bezichtigingen en gaat door tot het huis officieel van de koper is. Ook goed om te weten: uiteraard ondersteunen we ook bij de onderhandelingen, waarbij we er te allen tijde voor willen zorgen dat we de beste deal er voor je uitslepen.

De voordelen van een NVM-makelaar

Een voordeel aan Makelaarschap is dat wij onszelf een NVM-makelaar mogen noemen. Dat houdt in dat wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dit brengt veel voordelen met zich mee, want wanneer jouw huis te koop staat in Amersfoort kunnen wij via ons uitgebreide netwerk veel potentiële kopers bereiken. Uiteraard zorgt dat uitgebreide netwerk er bovendien voor dat wij goed in kaart hebben welke huizen er te koop worden aangeboden in het land, zodat we je eventueel kunnen ondersteunen bij de zoektocht naar jouw nieuwe droomhuis.

Huis te koop in Utrecht? Contact Makelaarschap voor hulp van A tot Z!

Staat jouw huis te koop in Utrecht centrum – of in een ander deel van de stad – en kan je wel wat begeleiding gebruiken bij de verkoop? Schakel dan nog liever vandaag dan morgen de hulp van Makelaarschap in! Wij bieden full-service ondersteuning, waardoor je met de hulp van onze specialisten voor de beste keuzes kunt gaan? Contact met ons opnemen? Dat kan! Check ons contactformulier of kom eens langs bij één van onze vestigingen!

Ook jouw woning verkopen?

Neem contact op


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap