Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Ben jij van plan om jouw huis te verkopen in Utrecht? Dan komt er direct het één en ander bij kijken. Het is dan ook niet gek wanneer je behoefte hebt aan wat ondersteuning in deze situatie. Een bedrijf dat je in dit geval als geen ander kan helpen, is Makelaarschap. Wij helpen je bij alles wat er bij de verkoop van jouw huis komt kijken.

Onze specialisten ondersteunen je bijvoorbeeld bij de bezichtigingen, maar helpen ook met de onderhandelingen voor de beste deal. Zo sta je er niet alleen voor en kan je bouwen op de ervaring en kennis van onze experts, om de verkoop van jouw huis zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Service van A tot Z bij huis verkopen in Utrecht

Tijdens het huis verkopen in Utrecht kan je er met de hulp van Makelaarschap dus op rekenen dat je van A tot Z wordt geholpen. Wat wij dan zoal voor je kunnen doen? Van alles! Het begint al bij de eerste plannen, waarna we je van de bezichtigingen tot en met de overdracht van de notaris zullen bijstaan. Bovendien kunnen we voor je onderhandelen over de prijs, waardoor je volop kunt profiteren van de huidige prijzen op de huizenmarkt en er daardoor een meer dan leuk bedrag aan over kunt houden.

Makelaarschap als NVM-makelaar

Een bijkomend voordeel aan het samenwerken met Makelaarschap, is dat wij onszelf een NVM-makelaar mogen noemen. Dat houdt in dat wij lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dit zorgt ervoor dat wij over een enorm netwerk beschikken en dat werkt tijdens het huis verkopen in Utrecht in jouw voordeel. Wij kunnen door dit netwerk namelijk een groot aantal potentiële kopers bereiken, wat er dus voor zorgt dat er meer interesse in het huis is en de prijs van het huis in Utrecht ook kan worden opgedreven!

Huis verkopen in Utrecht? Neem contact met ons op!

Dus ben jij van plan om jouw huis te verkopen in Utrecht en wil je daarbij op de hulp van enkel experts en specialisten kunnen bouwen? Leg dan nog vandaag het eerste contact met Makelaarschap en we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen! Je kunt ons zowel telefonisch (088-0802830) als per mail (welkom@makelaarschap.nl) bereiken of eens langskomen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Zeewolde, Naarden Vesting, Elburg of Harderwijk. We begroeten je graag!

Ook jouw woning verkopen?

Neem contact op


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap