Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Op het moment dat jij een woning wilt kopen of juist wilt verkopen in Bussum, is het slim om een makelaar in Bussum in te schakelen die jou bij dit gehele proces kan helpen. Makelaarschap is zo’n makelaar in Hilversum en Bussum die jou hier vanaf het begin tot en met het einde bij kan begeleiden. Zowel bij het verkopen als bij het aankopen van jouw (toekomstige) woning doen onze specialisten er alles aan om de beste deal eruit te slepen. Wil je weten wat wij dan zoal voor je kunnen realiseren? En ben je benieuwd naar waarom je juist voor Makelaarschap moet kiezen als makelaar in Bussum of Laren? Lees dan onderstaande tekst of neem direct contact met ons op, zodat je erachter komt wat wij voor je kunnen betekenen.

Makelaar in Bussum voor zowel aan- als verkoop

Goed om te weten is dat je bij Makelaarschap als makelaar in Naarden en Bussum zijnde dus kunt aankloppen voor zowel de aankoop als de verkoop van een woning. In beide gevallen ontzorgen we je tijdens het volledige proces, zodat je jezelf ‘gewoon’ op andere dingen kunt richten. Gaat het om de aankoop van een woning? Dan beginnen we met een kennismakingsgesprek, waarna we aan de slag gaan om een huis voor je te zoeken die aan al jouw wensen en behoeften voldoet. Hebben we een geschikt huis gevonden? Dan gaan wij de prijs voor je uitonderhandelen en gaan we door tot de juridische overdracht bij de notaris voltooid is en je de sleutel in handen hebt.

Ook wanneer je juist jouw woning wilt verkopen helpen wij je daar als makelaar in Hilversum en Bussum graag bij. Het verkoopproces bij Makelaarschap begint al bij de waardebepaling van je huis en een strategisch verkoopadvies, en eindigt pas als jouw woning voor de beste prijs verkocht is. Tussendoor creëren wij een fantastische presentatie van de woning om de verkoop te stimuleren, begeleiden we bij bezichtigingen en helpen we bij het opleveren bij de woning. We stellen alles in het werk dat er zoveel mogelijk wordt geboden, waardoor de prijs wordt opgedreven en we uiteindelijk een fraai resultaat kunnen overleggen.

Profiteer van de voordelen van een NVM-makelaar in Bussum

Bovendien mag Makelaarschap zich met recht NVM-makelaar in Bussum noemen. Maar wat houdt dat dan precies in? Als NVM-makelaar ben je lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, wat grote voordelen oplevert tijdens het aankopen of verkopen van een huis. Zo beschikken wij als NVM-makelaar in Bussum en Laren over een uitgebreid netwerk, dat helpt om als eerste op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in de markt. Komt er bijvoorbeeld een huis vrij in Bussum, Hilversum of Laren? Dan is de kans groot dat wij dat al snel weten. Zijn er mensen die op zoek zijn naar een huis dat veel lijkt op de woning die jij net op dat moment wil verkopen? Ook dan zijn wij degene die de verkoper en de koper snel aan elkaar kunnen koppelen. Ervaar de voordelen van een NVM-makelaar en kies voor de ondersteuning van Makelaarschap!

Huis kopen of verkopen? Neem contact op met Makelaarschap voor totale ondersteuning!

Ben je overtuigd van de voordelen die Makelaarschap met zich meebrengt en kies je voor ons als makelaar in Bussum voor de aan- of verkoop van een woning? Neem snel contact met ons op, zodat onze specialisten met jouw project aan de slag kunnen! Daarnaast is het ook mogelijk om even langs te komen bij ons op kantoor. Wij zijn gevestigd in Utrecht, Elburg, Harderwijk, Naarden-Vesting en Zeewolde en helpen je graag verder!

 

Woning kopen of verkopen?

Neem contact op


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap