Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Als je jouw huis wilt verkopen of je juist ergens anders wilt gaan wonen en om die reden een nieuwe woning wilt kopen, komen er veel zaken om de hoek kijken die moeten worden geregeld. Zaken die veel tijd, energie en moeite kosten om zelf te regelen, terwijl het voor een makelaar juist gesneden koek is. Verkoop of koop jij bijvoorbeeld een woning in Huizen? Dan is het slim om hierbij ondersteund te worden door een makelaar in Huizen die jou totaal ontzorgt bij de aan- of verkoop van jouw huis. Makelaarschap is zo’n makelaar in Huizen die je graag helpt om tot de beste resultaten te komen, zonder dat je er zelf veel omkijken naar hebt. Hoe dat in z’n werk gaat? Lees rustig verder of neem direct contact op met onze specialisten!

Full-service ondersteuning bij aan- en verkoop

Als makelaar in Huizen zijnde neemt Makelaarschap je dus graag alle zorg uit handen. Of het nu gaat om de aankoop, of juist om de verkoop van jouw huis. Als je jouw woning in Huizen wilt verkopen, helpen wij je als Huizen makelaar vanaf het begin tot het einde. Van waardebepaling en strategisch verkoopadvies tot zorgvuldige begeleiding bij bezichtigingen en de juridische overdracht bij de notaris: als makelaar in Huizen staan we je bij om van de verkoop van jouw huis een succes te maken. Full-service heet natuurlijk niet voor niets full-service.

Maar ook wanneer je juist een woning wilt kopen staat deze makelaar in Huizen je graag bij. We helpen je bij de zoektocht naar jouw droomwoning en ondersteunen en begeleiden je bij de aankoop van het huis tot je de sleutel van de woning daadwerkelijk in handen hebt. Tussendoor geven we onder andere inzage in de woningwaarde, checken we de juridische bijzonderheden en – niet te vergeten – verzorgen wij de onderhandelingen over de prijs, zodat we de beste deal voor je kunnen realiseren. Onze specialisten zullen alles voor je in het werk stellen om ervoor te zorgen dat jij de juiste prijs betaalt voor jouw toekomstige droomwoning in Huizen.

Dé NVM-makelaar van Huizen

Een fijne – en ook zeker handige – bijkomstigheid is dat Makelaarschap als makelaar in Huizen een NVM-makelaar genoemd kan worden. Dat houdt in dat wij lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, wat veel voordelen met zich meebrengt tijdens zowel het aan- als verkopen van jouw woning. Zo beschikken we bijvoorbeeld over een uitgebreid netwerk met daarin potentiële aan- en verkopers van woningen in Huizen. Op die manier weten wij als makelaar in Huizen zijnde precies wat er zich op de markt afspeelt en hebben wij dus in feite een streepje voor als er bijvoorbeeld een woning op de markt komt die aan jouw wensen en behoeften voldoet.

Altijd de beste oplossing voor ieder vraagstuk

We kennen de markt in Huizen dus als onze broekzak en dat is slechts één van de zaken waar Makelaarschap bekend om staat. Er zijn namelijk nóg een aantal dingen die ervoor zorgen dat je bij ons aan het goede adres bent als je op zoek bent naar een makelaar in Huizen. Zo zijn wij bijvoorbeeld innovatief, doordat wij onze klanten altijd het allerbeste kunnen bieden met behulp van vernieuwde technieken en verbeteringen. Maar ook oplossingsgerichtheid en meedenken met de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zoeken bij onvoorziene problemen of situaties altijd rustig naar de beste oplossing om toch nog tot het juiste resultaat te komen en bij iedere stap tijdens het traject, of het nu om aankoop of verkoop gaat, denken we mee om tot de juiste inzichten te komen. Zowel tijdens de kantooruren als in het weekend.

Wil jij een woning kopen of verkopen? Neem contact op met deze makelaar in Huizen!

Ben jij van plan om jouw woning te verkopen of wil je juist je slag slaan met het aanschaffen van een nieuwe woning? Dan is Makelaarschap als makelaar in Huizen altijd bereid om jou hierbij compleet te ontzorgen. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen of kom langs bij ons op kantoor om jouw wensen te bespreken onder het genot van een bak koffie!

 

Woning kopen of verkopen?

Neem contact op


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap