Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Heb jij genoeg gezien in Flevoland en heb je de beslissing genomen om naar een andere plaats te gaan verhuizen? Leuk idee! Echter komt er natuurlijk veel kijken bij het verkopen van een huis. Kan je daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan biedt Makelaarschap, de verkoopmakelaar in Flevoland, daar een oplossing voor! Met behulp van onze specialisten proberen wij jouw huis zo snel mogelijk – en natuurlijk tegen de beste prijs – te verkopen, zodat jij snel in jouw nieuwe optrekje kunt gaan wonen!

Helpende hand van A tot Z

Als verkoopmakelaar in Flevoland helpen wij jou van A tot Z met de verkoop van jouw huis. Vanaf de waardebepaling van jouw huis tot en met de overdracht aan de notaris staan onze experts jou bij om ervoor te zorgen dat jij zelf geen moment stress hebt wegens de verkoop van het huis. Je kunt hierbij denken aan dingen als strategisch verkoopadvies en begeleiding tijdens de bezichtigingen van het huis. Daarnaast steunen we je uiteraard ook tijdens de onderhandelingen over de prijs van jouw woning, zodat we de beste deals kunnen maken.

Makelaarschap als NVM-makelaar

Een prettige bijkomstigheid is dat deze verkoopmakelaar in Flevoland zich tevens NVM-makelaar mag noemen. Dat houdt in dat wij lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Groot voordeel hiervan is dat we om die reden over een uitgebreid netwerk beschikken en zodoende ook goed weten waar wij potentiële kopers van huizen – en dus ook jouw huis – kunnen vinden. Dat is niet alleen positief om de verkoop snel en vloeiend te laten verlopen; op die manier kunnen we de prijs wellicht ook nog iets opdrijven en jou daarom verblijden met de fijnste deal!

Ga je ook voor de beste hulp? Neem contact op met Makelaarschap!

Wil jij ook profiteren van de ondersteuning van Makelaarschap als verkoopmakelaar in Flevoland? Schakel dan onze specialisten in en neem zo spoedig mogelijk contact met ons op! Wij zorgen ervoor dat het maximale uit de verkoop van jouw huis wordt gehaald, zonder dat je er zelf veel voor hoeft te doen. Maak gebruik van ons contactformulier of bel (088-0802830) of mail (welkom@makelaarschap.nl) ons en we lichten onze diensten graag toe. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om langs te komen bij één van onze vestigingen. Deze zijn gelegen in Utrecht, Zeewolde, Harderwijk, Elburg en Naarden-Vesting.

Woning kopen of verkopen?

Neem contact op


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap