Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Makelaarschap; verkoopmakelaar in Harderwijk voor de beste ondersteuning

Ben jij toe aan een nieuwe omgeving en wil je zodoende af van jouw huis in Midden-Nederland? Schakel dan nu de hulp in van Makelaarschap, dé verkoopmakelaar van Harderwijk! We begeleiden je bij alles wat er bij de verkoop van jouw huis komt kijken; vanaf de waardebepaling tot aan de juridische overdracht bij de notaris. Zeker nu, met de torenhoge huizenprijzen in het achterhoofd, kan je behoorlijk profiteren van de verkoop van jouw woning en Makelaarschap draagt dan ook bij aan de onderhandelingen om er een zo goed mogelijke deal voor je uit te slepen.

Waarmee kan deze verkoopmakelaar in Harderwijk jou van dienst zijn?

Maar er is meer wat we voor je kunnen doen. Ga je in zee met Makelaarschap als verkoopmakelaar in Harderwijk, dan kan je namelijk rekenen op full-service ondersteuning bij de verkoop van jouw woning. En als wij het hebben over full-service, dan bedoelen we ook echt hulp bij alles. Hierbij kan je denken aan de begeleiding bij:

  • Waardebepaling
  • Strategisch koopadvies
  • Creëren van een presentatie van jouw woning voor Funda en dergelijken, inclusief foto’s en 2D en 3D-plattegronden
  • Begeleiding van de bezichtigingen
  • Oplevering van de woning
  • Overdracht aan de notaris
  • En wat er verder allemaal bij het verkopen van een huis komt kijken.

NVM-verkoopmakelaar in Harderwijk

Wat een groot bijkomend voordeel voor onze klanten is, is het feit dat wij als verkoopmakelaar in Harderwijk lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Hierdoor hebben wij een zeer groot en uiteenlopend netwerk en kunnen wij dus veel potentiële kopers bereiken. Dit betekent niet alleen dat de kans groter is dat jouw woning überhaupt wordt verkocht, maar ook dat deze potentiële kopers tegen elkaar op kunnen gaan bieden. Daardoor staan wij nog wat sterker in onze schoenen tijdens de onderhandelingen en zal de verkoopprijs nog hoger uitvallen.

De beste hulp bij het verkooptraject van jouw woning? Schakel Makelaarschap in!

Profiteren van de hulp van deze verkoopmakelaar in Harderwijk tijdens het verkopen van jouw huis? Wacht dan niet langer en maak vandaag nog een afspraak met Makelaarschap. We helpen je van A tot Z tijdens het verkooptraject, zodat jij je geen moment zorgen hoeft te maken en er vanuit kunt gaan dat je de volle buit ontvangt. Neem snel contact met ons op, zodat we je persoonlijk kunnen vertellen hoe wij het verkooptraject voor ons zien. Dan zorgen wij ervoor dat jij achteraf geen moment spijt hebt van de verkoop van jouw huis.

Ook jouw woning verkopen?

Neem contact op


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap