Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Heb jij momenteel een huis in bezit in Naarden, maar wil je binnenkort verkassen? En heb je om die reden hulp nodig om jouw woning te verkopen in Naarden? Dan is het slim om een verkoopmakelaar in te schakelen, die precies weet wat er moet gebeuren om jouw woning voor de beste prijs te verkopen. Makelaarschap is zo’n verkoopmakelaar die de kneepjes van het vak kent en om jouw woning te verkopen in Naarden ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. We begeleiden je bij het volledige proces tijdens de verkoop van jouw woning en gaan uiteraard voor de hoogste opbrengst. Meer weten? Lees dan rustig verder of neem direct contact op met onze specialisten!

Van waardebepaling tot uiteindelijke verkoop

Een groot zoekersbestand en kennis van de woningmarkt: zomaar een paar belangrijke zaken waar Makelaarschap over beschikt en die goed in te zetten zijn als jij jouw woning wilt verkopen in Naarden. Als jij besluit dat je genoeg hebt van jouw huidige woning, dan zijn wij de deskundige partner die de verkoop van de woning van het begin tot het einde regelt. Bij iedere stap tijdens het proces staan we je bij: vanaf de waardebepaling van jouw woning en het strategisch advies tot aan de oplevering en het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Daarnaast onderscheiden we ons door innovatief te zijn. Zo bieden we bijvoorbeeld uitgebreide presentatiepakketten aan met daarin onder meer dronebeelden en 360 graden fotografie van de woning. Hoe aantrekkelijker de presentatie, hoe meer biedingen, hoe hoger de prijs. En dat is nu net waar we naar streven!

Jouw woning verkopen in Naarden? Contact Makelaarschap voor deskundige hulp!

Ben jij van plan om jouw woning te verkopen in Naarden en lijkt het je fijn om in deze situatie compleet ontzorgd te worden door deskundige specialisten, die je tijdens het gehele traject begeleiden? Neem dan vandaag nog contact op met Makelaarschap en ervaar de voordelen van de begeleiding door een gerenommeerde verkoopmakelaar. Heb je eventueel nog vragen over het woning verkopen in Naarden? Ook daarvoor kan je uiteraard bij ons terecht door even contact op te nemen.

Woning kopen of verkopen?

Neem contact op


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap