Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Makelaarschap als makelaar in Dronten

Ben je van plan een woning te kopen of verkopen en ben je daarvoor op zoek naar makelaar in Dronten die je daarbij kan helpen? Makelaarschap is in dat geval dé partner die je zoekt! Wij bieden je begeleiding tijdens het hele traject als het gaat om het kopen of het verkopen van je woning en met onze hulp hoef je jezelf nergens zorgen over te maken om toch de beste deal te kunnen sluiten. Ben je benieuwd wat Makelaarschap als makelaar in Dronten zoal voor je kan betekenen? Schroom dan niet om direct contact met ons op te nemen!

De juiste begeleiding in alle aspecten

Als makelaar in Dronten zijnde neemt Makelaarschap je dus alle zorgen uit handen. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en hebben dus een groot netwerk om informatie mee uit te wisselen. Wil je jouw woning verkopen? Dan ondersteunen we je vanaf de waardebepaling van je huis tot aan de eigendomsoverdracht aan de nieuwe bewoners. Maar dat is nog lang niet alles. Zo begeleiden we bijvoorbeeld de bezichtigingen, helpen we om een slim verkoopplan te ontwikkelen en steken we de handen graag voor je uit de mouwen om de beste deal eruit te slepen.

Maar ook in de situatie dat je juist een woning wilt kopen staan wij als makelaar in Dronten zijnde voor je klaar. Het traject start met een uitgebreid kennismakingsgesprek, waarna we je helpen bij de zoektocht naar jouw ideale woning. We blijven nauw betrokken totdat je daadwerkelijk een huis in Dronten hebt gekocht. We zorgen er vanzelfsprekend voor dat alle juridische aspecten van de woning helder voor je worden en daarnaast staan we je bij in de onderhandelingen voor een gunstige prijs.

Zoek je een goede makelaar in Dronten? Bel eens met Makelaarschap!

Kopen en verkopen zijn overigens niet de enige zaken waarmee wij je als makelaar in Dronten zijnde kunnen helpen. We staan je bijvoorbeeld ook bij met hypotheken en/of verzekeringen. Denk je dat wij jou ook verder kunnen helpen in de overvolle woningmarkt? Neem dan direct contact met ons op, zodat we de mogelijkheden onder het genot van een bak koffie met elkaar kunnen bespreken!

 

Woning kopen of verkopen?

Neem contact op


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.