Onderdeel van: prtnrs

Jouw partner in
wonen

Huis (aan)kopen in de omgeving van Zeewolde, Amersfoort of Harderwijk? Benieuwd naar de waarde van je woning? Dan ben je bij Makelaarschap aan het juiste adres. Bij Makelaarschap krijg je de aandacht, deskundigheid en professionaliteit die je van ons mag verwachten.

Woningaanbod

Zoek je droomwoning

Over Makelaarschap

Wij zijn Makelaarschap: innovatief, ambitieus en professioneel. In onze vestigingen in Zeewolde, Amersfoort en Harderwijk zijn we iedere dag bezig met de woningmarkt en alles wat daarbij komt kijken. Onze focus ligt op de provincies Flevoland, Utrecht en Gelderland.

Ons werk is onze passie, dat brengen we graag op jou over. Wij doen er dan ook alles aan om de beste aan- of verkoop voor jou te regelen. De afgelopen jaren groeiden we hard, overhandigden we veel sleutels en passeerden prachtige woning de revue. Met een team vol gemotiveerde en ambitieuze professionals, staan we klaar om jouw huis ook toe te voegen aan ons portfolio. Kortom: Makelaarschap is dé plek waar jij moet zijn voor aan- of verkoop van een nieuwe woning.

Meer over makelaarschap

Wij zijn
onderdeel van

Krachten bundelen, dat doen we met PRTNRS. Huizen, verzekeringen en hypotheken onder één dak. Op ieder vlak hebben wij een team van professionals dat jou maar al te graag helpt! Hierdoor kunnen wij niet alleen snel schakelen, maar kunnen wij jou ook nog eens optimaal helpen.

Lees meer

Merken die aangesloten zijn bij PRTNRS:


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.