Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

makelaarschap_header_afbeelding_1
makelaarschap_header_afbeelding_2

Jouw partner in wonen

Ik wil mijn huis verkopen.

Woningaanbod

Zoek je droomwoning

Over Makelaarschap

9D6A9143 kopiërenwebP text-1

Wij zijn Makelaarschap: professioneel, innovatief en ambitieus. Vanuit vier vestigingen in het midden van Nederland geven wij oplossingen voor de woningmarkt en alles wat daarbij komt kijken. Onze focus ligt op de omgeving van Flevoland, Gelderland, Amersfoort, Utrecht, Veluwe en Gooi en Vechtstreek..

De afgelopen jaren groeiden wij hard. Wij overhandigden veel sleutels en behaalden indrukwekkende verkoopresultaten. Nu staat ons gemotiveerde team klaar om jouw woning toe te voegen aan ons portfolio. Makelaarschap is dé plek waar jij moet zijn voor verkoop, verhuur of de aankoop van jouw nieuwe woning.

Meer over makelaarschap

Recensies.

Zowel de aankoop van onze nieuwe woning, als de verkoop van onze huidige woning is via Makelaarschap verlopen. Een hele spannende periode geweest, met een gezonde dosis verkoopstress! Met de goede begeleiding van Jasper, de inzet van Wilko en het enthousiasme van Chris hebben we ons droomhuis kunnen realiseren. Kunnen niet wachten tot de sleuteloverdracht.

Fam. Vermeulen - Verkopers van Robertskruid 18

De makelaar was onderscheidend met een scherp inzicht en analyse in huizenmarkt en financiële wereld. Verder een eigentijdse en vooruitstrevende aanpak gebruik makend van social media trok ons over de streep om de verkoop van ons huis aan hem en zijn team toe te vertrouwen. Het team van makelaarschap is een enthousiaste ploeg en heeft alles prima begeleid en verzorgd. Vanaf de eerste kennismaking was het prettig samenwerken. Al met al zijn wij zeer tevreden en bij deze een compliment aan het gehele team van Makelaarschap

Dhr. de Nooijer - Verkoper van Heermoes 7

Een makelaar met passie! Super goed geadviseerd bij het hele traject van verkoop, aankoop, financiering tm verzekeringen waarbij service en klantbelang voorop staat. Complimenten voor het hele team!

Dhr. Degenhardt - Aankoper van Krachtveld 41

We zijn erg tevreden over het team van Makelaarschap. Jasper is een gedreven en deskundige makelaar. Ook de medewerkers op kantoor erg vriendelijk en behulpzaam. geen vraag was teveel. Ook alle bezichtigingen zijn vlot verlopen.

Mevr. van Heusden - Verkoopster van Helmgras 11

Wij zijn
onderdeel van

Partner logo
Afbeelding

Samen met PRTNRS bieden wij complete dienstverlening aan. Woningen, verzekeringen en hypotheken vind je onder één dak. Op ieder vlak hebben wij intern een team van professionals klaarstaan. Zodoende kunnen wij snel schakelen en jou optimaal helpen!

 

Lees meer

Merken die aangesloten zijn bij PRTNRS:


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap