Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Profiteer van de full-service hulp van Makelaarschap, dé aankoopmakelaar van Harderwijk

Heb jij een leuke woning op het oog in Harderwijk? Maar zie je er nog een beetje tegenop om er mee aan de slag te gaan door wat er allemaal bij de aankoop van een huis komt kijken? Dan hebben wij van Makelaarschap de oplossing voor je! Als aankoopmakelaar in Harderwijk begeleiden we jou bij alles wat er komt kijken bij het kopen van een huis. Vanaf de wensen en behoeften wat betreft een nieuwe woning tot aan de oplevering van het huis staan we je graag bij, zodat je achteraf hopelijk kunt terugkijken op een topresultaat!

Wat kan deze aankoopmakelaar in Harderwijk voor jou betekenen?

Als aankoopmakelaar in Harderwijk kunnen wij je van A tot Z helpen bij het zoeken naar en het kopen van een nieuwe woning. De eerste stap is het voeren van een gratis kennismakingsgesprek, waarbij we direct kunnen schetsen wat jouw wensen en behoeften zijn wat betreft het nieuwe huis.

Vervolgens wordt er gestart met het aankoopproces. Daarbij zoeken wij onder anderen naar woningen die aan jouw wensen voldoen en geven dan ook inzage in bijvoorbeeld de woningwaarde en juridische bijzonderheden. Na de voorbereidingen is het tijd om te onderhandelen en uiteraard helpen we je tot aan het moment dat de hele deal rond is en je heerlijk in jouw nieuwe droomhuis woont. Daarbij regelen we onder meer een NVM-koopovereenkomst voor je.

Makelaarschap als NVM-aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar in Harderwijk zijn wij namelijk aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Een groot voordeel hiervan is dat we beschikken over een enorm netwerk, waardoor het zoeken naar jouw ideale huis is makkelijker wordt. We helpen je om ertussen te komen in de drukke woningmarkt in Midden-Nederland en doen er vanzelfsprekend alles aan om de beste deal er uit te slepen voor jouw favoriete woning.

Binnenkort ook in jouw droomwoning wonen? Maak een afspraak met Makelaarschap!

Spreken bovenstaande voordelen je aan en wil je ook graag gebruikmaken van de diensten van Makelaarschap, de aankoopmakelaar van Harderwijk? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes in orde komt!

Ook jouw woning verkopen?

Neem contact op


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap