Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

De makelaarswereld lijkt snel en onpersoonlijk, maar het tegendeel is waar. Om je een betere indruk te geven van onze begeleiding bij aankoop en verkoop delen wij graag de beleving van mensen zoals jij. Dit verhaal gaat over Sterre en Bob, twee aanpakkers uit Zeewolde. Of bedoelen wij: twee backpackers in Zeewolde?

Liefde over de grens
“Getrouwd zijn we nog steeds niet, dus laten we het daar maar niet over hebben” grapt Sterre. “Maar we hebben elkaar wel op een bijzondere manier leren kennen. Ik ben in 2017 op reis gegaan naar Australië. Al m’n spullen verkocht, de huur opgezegd en vertrokken naar de andere kant van de wereld.” Sterre keerde twee jaar later terug, maar niet in haar eentje. “Bob, ook een Nederlander, ontmoette ik in een hostel. We hebben samengewoond in Sydney. Onze hond Chopper komt daar ook vandaan.”

Via Down Under naar Flevopolder
Terug in Nederland ging de reis via Nijkerk naar Zeewolde, waar het stel een woning kocht. “Zeewolde is rustig en groen. Ideaal voor kinderen, maar ook voor honden. Je hebt hier zoveel mooie wandelgebieden.” Aan de woning moest nog wel het een en ander gebeuren. “We hebben het naar eigen smaak ingericht, behangen en geschilderd. Maar ook de keuken is verbouwd. Wat misschien wel leuk is om te vertellen; bijna heel de tweede verdieping is een slaapkamer (met een losse badkamer). Ik heb altijd een groot bed gewild, dus hier heb ik twee boxsprings tegen elkaar geplaatst. Visite moet er altijd erg om lachen.”

PRTNRS gaf de doorslag
Toch kwam er een verhuiswens. Na een kinderwens. Met dochter Sanny verhuist het gezin naar een doorzonwoning dichtbij het centrum, met een speeltuin voor de deur en een park en atletiekbaan aan de achterzijde. Maar daar ging best wat advies aan vooraf: “Toen we besloten te verhuizen hebben we meerdere makelaars uitgenodigd. Het was hypotheekadviseur Pieter Bloemenhart van Hypotheekzaak die de doorslag gaf.”

Pieter legde namelijk uit dat PRTNRS de diensten verkoop, aankoop en hypotheken onder één dak aanbiedt in Zeewolde. “Een groot voordeel vonden wij. Dat we voor alles bij hen terecht konden, maakte het traject heel overzichtelijk.” De rol van Pieter Bloemenhart mag uitgelicht worden. Een complexe aanvraag, die voor andere aanbieders niet uitvoerbaar leek, maakte hij waar. “Op alle mogelijke manieren werd meegedacht. Precies wat we nodig hadden. Pieter was heel erg betrokken.”

Verkoop en aankoop door Makelaarschap
Tijdens de verkoop én aankoop zijn Sterre en Bob begeleid door makelaar Erik Petersen. “Ook hij dacht erg goed met ons mee. We hebben op zijn advies een extra (slaap)kamer gecreëerd en onze groene badkamer wit gemaakt voor de verkoop.” Gaandeweg was er natuurlijk wel eens een vraag. “Omdat het voor ons nieuw was, heb ik Makelaarschap regelmatig gebeld met een vraag. Erik, maar ook assistent-makelaar Edith Bakker maakte daar steeds tijd voor. Ik raad Makelaarschap echt iedereen aan.”

En nu? Opnieuw aanpakken!
Op 21 oktober ontvangen Bob en Sterre de sleutel van hun nieuwe woning. Wij wensen hen veel woonplezier. “Maar eerst gaan we heel de boel verbouwen. Dat zit toch ook wel in ons: een huis ‘thuis’ te maken. Er komt een nieuwe keuken in, andere vloeren en nieuw stucwerk. En het grote bed, dat gaat ook zeker mee!”

Benieuwd of Makelaarschap en PRTNRS jou kunnen helpen met complete dienstverlening? Neem contact op met een adviseur. Bel 088-0802830 of mail naar welkom@makelaarschap.nl.

Deel dit
blogbericht:

;


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap