Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Een aankoopmakelaar? Slimme zet!

De regio, het type woning en het budget bepalen? Daar heb jij geen professional voor nodig. Je weet heel goed wat je wil en dat horen wij graag. Vertel er eens over tijdens een kennismakingsgesprek. Dat kan telefonisch, face to face of zelfs via videocall. Wat jij makkelijk vindt! Zolang we maar een goed beeld krijgen van jouw woonwens. Want daar draait het om. Een goede aankoopmakelaar zet zich 100% voor jou in op basis van jouw wensen. Je haalt eigenlijk een sterspeler in huis, als je kiest voor de kennis en ervaring van een aankoopmakelaar.

De voordelen volgens Makelaarschap op een rij:

1. Wij helpen je bij het vinden én kopen van jouw droomwoning.

2. Als aankoopmakelaar staan we in dienst van jou. Dat betekent dat we jouw belangen vertegenwoordigen (en dus niet die van de verkoper).

3. Wij opereren in Flevoland, Gelderland en Utrecht, met kantoren in Zeewolde, Harderwijk en Amersfoort. We hebben een enorm zoekbestand en netwerk, plus een grote actieradius.

4. Naast het huidige aanbod, zijn wij op de hoogte van het aanbod dat (binnenkort) beschikbaar komt. Niet alleen bij onszelf maar heel belangrijk: ook bij andere makelaars!

5. Makelaarschap is aangesloten bij het NVM. Dat is hét landelijk keurmerk op het gebied van makelaardij. Een NVM-makelaar staat voor transparantie, erecode en up to date vakkennis.

6. Wij adviseren je realistisch. We geloven namelijk niet in sprookjes. Dat betekent dat we een duidelijk start- en eindbod voorstellen.

7. Onderhandelen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. We halen er voor jou de allerbeste koopprijs uit.

8. We hebben ruime kennis van juridische zaken. Ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen houden we kritisch in de gaten.

9. De notariële akte van levering (leveringsakte) wordt door ons altijd nauwkeurig gecheckt.

10. Voordat de overdracht plaatsvindt inspecteren we de nieuwe woning zodat we zeker weten dat alle afspraken nagekomen worden.

Een aankoopmakelaar verdien je dubbel en dwars terug

Dat deze aanpak werkt, blijkt in de praktijk. We begeleiden dagelijks mensen die net als jij op zoek zijn naar een droomwoning. En met succes! Makelaarschap is niet alleen één van de meest verkopende, maar ook één van de best aankopende makelaars in midden-Nederland.
Zijn er dan ook nadelen? De kosten bijvoorbeeld? Het antwoord is heel simpel: nee. Een aankoopmakelaar is niet nadelig of duur. In tegendeel! De snelheid en kunde waarmee een aankoopmakelaar voor jou werkt, verdien je dubbel en dwars terug op de koopprijs. Wil jouw zoektocht naar een nieuwe woning niet lukken? Wacht niet langer. Makelaarschap helpt graag mee!

Deel dit
blogbericht:

;


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap