Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Deskundigheid en vakkennis altijd up-to-date

Het makelaarslandschap ontwikkelt zich razendsnel. Daarom kies je het beste voor een makelaar die goed op de hoogte is (en blijft) van de trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied. Goed om te weten: de deskundigheid en het kennisniveau van Makelaarschap als NVM-makelaar is altijd op peil. Onze makelaars zijn namelijk in het bezit van verschillende diploma’s en certificaten en voldoen hiermee aan de hoge kwaliteitseisen van NVM.

Uiteraard spijkeren wij onze kennis voortdurend bij door middel van constante educatie. Wij zijn fanatiek in het bijhouden van de laatste trends op de woningmarkt, actuele juridische zaken en innovatie tools en technieken. Op het moment dat de NVM nieuwe diploma’s of certificaten aanbiedt worden deze direct behaald door ons makelaarsteam. Zo gaan we perfect met onze tijd mee en houden onze vakkennis altijd up-to-date.

Transparantie en betrouwbaarheid

Als NVM-makelaar is Makelaarschap zich goed bewust van het belang van onze functie in het maatschappelijk verkeer. Daarom worden de belangen van onze opdrachtgevers altijd vooropgesteld als onderdeel van de NVM-Erecode. Alle NVM-leden houden zich aan de strenge regels van deze gedragscode. Wij zorgen voor een optimale bevordering en bescherming van de belangen van opdrachtgevers.

De aankoopmakelaars en verkoopmakelaars van Makelaarschap verrichten hun werkzaamheden met het hoogst mogelijke niveau van transparantie, vertrouwelijkheid en betrouwbaarheid. Zo kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Makelaarschap staat als betrouwbare partner aan je zijde en maakt je op een eerlijke manier wegwijs in de woningmarkt.

Grootste netwerk en bereik

Makelaarschap is uiteraard niet de enige NVM-makelaar. Meer dan 4400 collega’s zijn aangesloten bij het makelaarsnetwerk van NVM. Als onderdeel van het grootste makelaarsnetwerk van Nederland brengen we je woning onder de aandacht bij een enorme groep potentiële kopers. Daarnaast beschikken alle NVM leden over geavanceerde tools en de meest uitgebreide woning-database met talloze markt- en transactiegegevens. Met deze hulpmiddelen onder de arm kunnen we de meest nauwkeurige waardebepalingen uitvoeren zodat je precies weet wat jouw woning echt waard is.

Je bent ongetwijfeld bekend met de grootste vastgoed-website van Nederland: Funda.nl. Funda is opgericht door de makelaars van NVM, zoals Makelaarschap. Dat betekent dat de woningen van Makelaarschap als NVM-makelaar veel hoger in de Funda zoekresultaten komen te staan dan de woningen van makelaars die niet bij NVM zijn aangesloten. Ook hebben we toegang tot het exclusieve woningbestand van NVM, waar ook woningen opstaan die nog niet aangemeld zijn op Funda. Ook hebben wij hiermee toegang tot de vele woningen die in de stille verkoop staan.

Kortom, er zijn meer dan genoeg voordelen te noemen als je kiest voor een NVM-makelaar zoals Makelaarschap. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het kopen of verkopen van je woning? Bel, mail of app ons over jouw plannen. Wij komen direct bij je terug!

Deel dit
blogbericht:

;


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap