Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Ideeën opgedaan?

Misschien heb je tijdens de zomervakantie verkoopplannen opgedaan. Terwijl je door het Franse platteland reed, of bijvoorbeeld genoot aan de Italiaanse Riviera. Je merkt dat het tijd wordt voor iets anders. Je wil graag meer leefruimte én een thuiswerkplek. Of je bedacht dat je juist kleiner wil gaan wonen nu de kinderen uit huis zijn. Wat de reden ook is, de gedachte dat je wil verhuizen komt op een goed moment. De tijd is ernaar! Voor verkopers betekent het tekort aan woningen dat zij momenteel spekkoper zijn. De aanhoudende Covid-pandemie doet ook een duit in het zakje; steeds meer mensen willen verhuizen van de randstad naar woningen in Flevoland, Gelderland of Utrecht.

Makelaarschap als NVM-verkoopmakelaar

Laat Midden- en Oost-Nederland nu net ons werkgebied zijn. Met makelaarskantoren in Zeewolde, Harderwijk (gloednieuw!) en Amersfoort. We zoomen tijdens een adviesgesprek graag in op jouw persoonlijke situatie. In algemene zin komt het erop neer dat we goed kijken naar de eigenschappen van de woning. We doen onderzoek naar de waarde ervan en creëren een realistisch verkoopadvies. Op maat gemaakt, daar kun je zeker van zijn. Als NVM-makelaar zit betrouwbaarheid maar ook deskundigheid namelijk in ons DNA.

Koop en verkoop via Cirkel

Betekent de hitte trouwens dat het onmogelijk is een droomhuis te vinden? Zeker niet. Wij zouden Makelaarschap niet zijn als we geen innovatief antwoord kenden. Terwijl het lijkt alsof de woningmarkt vastzit, worden er juist nu creatieve oplossingen gevonden. Zoals Cirkl, de nieuwe hotspot voor woningzoekenden. Het verandert de manier waarop het kopen (en verkopen) van woningen plaatsvindt. Makelaarschap is aangesloten bij dit progressieve concept. Het idee werkt zo: als woningzoeker presenteer je al tijdens je zoektocht de woning die van plan bent te verkopen. Zo biedt Cirkl een enorm exclusief woningaanbod (voor de markt uit) aan de slimste zoekers van Nederland. Iets voor jou? Makelaarschap regelt het voor je.

We zijn er. Juist nu!

Makelaarschap is er voor jou. Wij zien geen obstakels op de woningmarkt. Er komen puur nieuwe uitdagingen op ons pad. Maar door mee te bewegen met ontwikkelingen, kansen te zien in plaats van beperkingen, en in te zetten op samenwerking, onderscheiden wij onszelf als moderne makelaar. Grijp je kans: neem snel contact op en hou het hoofd koel.

Deel dit
blogbericht:

;


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap