Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Tijdmachine

De tweede taxatie is eveneens in Almere, maar in een volledig andere wijk. Het gaat hier om een leegstaande tussenwoning van een woningstichting die wordt verkocht nadat de huurder is vertrokken. Wederom was de vraag hoog en de woning snel verkocht. Van binnen was het huis een tijdmachine: alles was nog zoals het was afgewerkt in de jaren ’80 met een echte Bruynzeelkeuken en de originele badkamer. De wanden en vloeren waren kaalgestript.

Wat de waarde echter omhoog dreef, was de zeer goed onderhouden externe staat met onder andere zonnepanelen, kunststof rabatdelen en hr++ beglazing. Mede hierdoor doet de taxatiewaarde van deze woning niet onder voor andere panden in de buurt en heeft de opdrachtgever een zeer courante woning gekocht.

Referentiepanden

Daarna was het de beurt aan een prachtige vrijstaande woning in Baarn op een zeer royale kavel. De woning is de afgelopen jaren gemoderniseerd en de afwerking is bovengemiddeld, dit zorgt uiteraard voor een meerwaarde ten opzichte van referentiepanden in de nabijheid.

Johan Mulder is register makelaar/taxateur en mede-eigenaar van enkele makelaarskantoren in Midden-Nederland.

Klik hier voor de link naar de website van kop-munt.nl

Deel dit
blogbericht:

;


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap