Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Als je een huis koopt of verkoopt komt er direct veel bij kijken. Zo moet bij het verkopen uiteraard de beste deal uit het vuur worden gesleept en wil je bij het kopen van het huis dat de juiste hypotheek wordt afgesloten. Makelaarschap is een makelaar in Harderwijk die je met alle zaken rondom de aan- en verkoop van jouw huis kan en wil helpen. Met begeleiding van A tot Z willen wij er voor zorgen dat jij geen stress hebt rondom het (ver)kopen van jouw huis en dus nemen we je graag alle zorg uit handen.

Dé makelaar van Midden-Nederland in Harderwijk

Met de begeleiding van deze makelaar in Harderwijk kan je aan van alles denken. Tijdens de verkoop van het huis begint het met een verkoopadvies en stopt onze hulp pas wanneer het huis is opgeleverd. Maar ook bij het kopen van een huis kunnen we je bij van alles begeleiden. Als eerste krijgen wij hoogte van jouw wensen en mogelijkheden tijdens een gratis kennismakingsgesprek, waarna we voor je op zoek gaan naar woningen die bij jou passen. Wanneer we uiteindelijk een fijne woning voor je hebben gevonden, starten we de onderhandelingen en proberen we de beste deal er voor je uit te slepen.

Maar naast de hulp bij het aan- en verkopen kan deze makelaar van Midden-Nederland in Harderwijk nog meer diensten voor je uitvoeren. Denk dan bijvoorbeeld aan de waardebepaling van je huis of een officiële taxatie van jouw woning, waarbij Makelaarschap ervoor zorgt dat jij de juiste papieren in handen krijgt. Daarnaast ben je ook voor het afsluiten van de juiste verzekering en hypotheek bij ons aan het juiste adres. We staan bovendien niet alleen tijdens kantooruren voor je klaar, maar zijn ook zeker buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar voor onze klanten.

NVM-makelaar in Harderwijk

Goed om te weten is dat Makelaarschap een NVM-makelaar in Harderwijk is. Dat wil zeggen dat wij lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Doordat wij een NVM-makelaar in Harderwijk zijn hebben wij een groot netwerk van allerlei potentiële (ver)kopers. Op die manier is de kans groter dat jouw huis sneller wordt verkocht of dat wij een leuk huis voor je kunnen vinden. Wat hierbij ook helpt is dat wij op verschillende plekken in Nederland zijn gevestigd, te weten Harderwijk, Zeewolde, Naarden-Vesting, Elburg en Utrecht.

De drie kernwaarden van Makelaarschap

Met onze drie kernwaarden willen wij als makelaars in Harderwijk aan onze klanten laten zien waar wij voor staan. Eén van deze kernwaarden is dat wij innovatief zijn. Omdat we onze klanten graag de allerbeste mogelijkheden voorschotelen, zorgen we dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en verbeteringen.

Problemen? Die kennen wij niet bij Makelaarschap en daarom zijn wij oplossingsgericht. Als zich wel onverhoopt een situatie voordoet waar wij niet direct een antwoord op hebben, denken we in oplossingen en zoeken we alsnog naar de juiste weg. Zodoende kunnen we ook zeggen dat we meedenkend zijn. Zowel tijdens het aankoop- als het verkooptraject denken we vanaf het begin tot het einde in iedere stap met je mee om het proces voor jou te vergemakkelijken.

Makelaar in Harderwijk gezocht? Bel Makelaarschap en alles wordt voor je geregeld!

Wil je ook profiteren van alle hulp die deze makelaar in Harderwijk jou biedt bij het aan- of verkopen van een huis. Dan kunt u altijd contact met ons opnemen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Bel ons via 0341 – 79 6006 of mail naar welkom@makelaarschap.nl en we zullen de mogelijkheden bespreken. Heeft u wellicht nog andere vragen over één van onze diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag om de beste resultaten tijdens de aan- en verkoop uit het vuur te slepen.

Ook jouw woning verkopen?

Neem contact op


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap