Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Vooruitstrevend
We horen om te beginnen graag wat je plannen zijn. Wil je jouw huis verkopen, zoek je begeleiding bij aankoop, heb je een officiële taxatie nodig voor verbouwing, of wil je gewoon eens beginnen met een waardebepaling? Kom kennismaken op de Raadhuisstraat 32 in Zeewolde en deel je ideeën met ons. Als NVM-makelaar denken graag met je mee. Net als jij komen we uit de directe omgeving. Zeewolde kennen we dus als geen ander. Maar kennis van de lokale woningmarkt is volgens niet genoeg. Op de hoogte blijven van trends evenmin. Wij willen de ontwikkelingen vóór zijn!

Onderscheidend
Dat leidt tot mooie successen. Makelaarschap zet jarenlange ervaring in en voegt daar creatieve middelen aan toe, zoals online bieden bijvoorbeeld; een moderne methode die gemakkelijk werkt voor zowel de verkopende als aankopende partij. Een andere onderscheidende factor is onze manier van samenwerking. Makelaarschap staat sterk vanuit een overkoepelende organisatie: PRTNRS. Wij zijn hierdoor een one-stop-shop. Huizen, zowel in het reguliere als exclusieve aanbod, maar ook hypotheken en verzekering vind je bij ons in één kantoor. Dat is dus echt van deze tijd.

Kernwaarden
En natuurlijk, net als bij een traditioneel makelaarskantoor staat bij ons de deur open. Ook staat er goede kop koffie voor je klaar. Maar we beperken onszelf niet tot kantoortijden. Heb je tijdens jouw aankoop- of verkooptraject een vraag? Dan stuur je gewoon een berichtje via Whatsapp. Kun je alleen bezichtigen buiten werkdagen om? Daar maken wij geen probleem van. We zijn vooruitstrevend en denken in oplossingen. Het zijn de kernwaarden van Makelaarschap:

• Oplossingsgericht

Problemen kennen wij niet. Makelaarschap denkt altijd in oplossingen. Wij zoeken altijd naar de juiste weg. En als die er niet is, dan maken we er een!

• Innovatief

Makelaarschap is continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden, technieken en verbeteringen. Wij gaan mee met de tijd, zodat jij altijd voorzien bent van de beste mogelijkheden.

• Meedenkend

In alles denkt Makelaarschap met jou mee. Van de eerste plannen tot aan uitvoering, en van verkoopstrategieën tot resultaat, maar ook het afsluiten van de juiste verzekeringen of financiering.

Match
Dat onze aanpak werkt, blijkt zowel uit ons ruime woningaanbod als succesvolle verkopen én onze recensies. Gemiddeld scoren we een 9,5. Natuurlijk komt dat mede door onze passie voor huizen en hun bewoners. Ja, we zijn er trots op dat we al zoveel huiseigenaren in Zeewolde aan een goede (ver)koop kunnen helpen. Nu zijn we zijn op zoek naar jou. Jij ook naar ons?

Deel dit
blogbericht:

;


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap