Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Bouwtype C1 33-24, Harderwijk

Verkocht

129 m2
woonoppervlakte
5 kamers
Een perceel
van 0 m2

Omschrijving

Algemeen

Dit appartement heeft 129 M2, is gelegen op de derde verdieping en bestaat uit 5 (slaap)kamers. Via de hal bereik je de vier slaapkamers, badkamer met toilet en de woonkamer met open keuken.

Keuken

De keuken heeft witte keukenkasten en een zwart aanrechtblad. De keuken wordt voorzien van al het benodigde keukenapparatuur waaronder een inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast.

Badkamer

De badkamer wordt modern en compleet afgewerkt. De badkamer is voorzien van een douchehoek, wastafel met mengkraan, spiegel, elektrische radiator en toilet. De douchehoek wordt voorzien van een glazenwand, een mengkraan, douchekop, glijstangset en douchegoot.

Buitenruimte

De buitenruimtes zijn in de vorm van een balkon of loggia en hebben een oppervlak van ca. 9 m2 en zijn gelegen op het zuidoosten en het noordwesten. Dit appartement heeft 2 buitenruimtes.

Berging en parkeren

Dit appartement heeft een ook een externe berging. Je koopt dit appartement inclusief de huur van een parkeerplek, afname is verplicht. De kosten van de parkeerplek bedragen €50,- per maand.

Disclaimer

De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en niet persé de feitelijke weergave in de woning. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

ERIK_PETERSEN

Interesse in de woning? Neem gerust contact op.  Bel naar 0341 79 60 06, stuur een email naar harderwijk@makelaarschap.nl of vul het contactformulier in.

Kenmerken

Bouwjaar:
2023
Aantal kamers:
5
Isolatie:
Volledig geïsoleerd
Ligging:
In woonwijk, Vrij uitzicht
Aantal slaapkamers:
4
Verwarming:
Vloerverwarming geheel, Aardwarmte
Woonoppervlakte:
129 m2
Warm water:
Aardwarmte
Garage:
Parkeerkelder
Inhoud:
456 m3
Status:
Verkocht

Deel deze
woning:

Team

text-1

Met veel professionaliteit verzorgen wij een succesvolle verkoop, verhuur, aankoop of taxatie. Waar kunnen wij jou bij helpen?

Meer over ons weten?

Over ons


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap