Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Bouwtype 60, Oosterwolde

€ 715.000,-
122 m2
woonoppervlakte
1 kamers
Een perceel
van 0 m2

Omschrijving

Zes levensloopbestendige ruime appartementen op een unieke locatie met veel privacy, nog slechts één prachtige levensloopbestendige appartement te koop.

Ontdek het nieuwste en meest exclusieve woonaanbod in Oosterwolde (Fr.) – Nieuwbouwproject ‘De Ronde’! Wees er snel bij om uw droomwoning te bemachtigen! Oplevering 4e kwartaal 2024.

Gelegen aan de rand van Oosterwolde, omringd door een prachtig ontworpen tuin van een landschapsarchitect, biedt ‘De Ronde’ een moderne en luxe levensstijl. Elk appartement verwelkomt u met een ruime, lichte woonkamer die uitkomt op een royaal balkon, perfect voor ontspanning en vermaak.

Met twee slaapkamers, een badkamer, keuken, toilet en bijkeuken voor bijvoorbeeld uw wasmachine en droger, biedt elk appartement alle ruimte en comfort die u nodig heeft.

De appartementen zijn verdeeld over twee verdiepingen, elk met drie appartementen van maar liefst ca 122 m², compleet met een groot balkon rondom. Geniet van een onderhoudsarme levensstijl dankzij duurzame materialen en ‘gasloze’ voorzieningen, inclusief zonnepanelen en een warmtepomp die zorgt voor een constant en comfortabel woonklimaat, waardoor uw nieuwe thuis energieneutraal is.
De zorgpost is voor algemeen gebruik en is eigendom van de VVE.

Met een centrale lift, inpandige garages op de begane grond die naar eigen wens kunnen worden ingedeeld, en voldoende parkeergelegenheid rondom het complex, biedt ‘De Ronde’ alle gemakken die u maar kunt wensen.

De locatie aan de noordkant van Oosterwolde biedt niet alleen prachtige natuurlijke omgevingen zoals het Fochteloërveen en het Drents-Friese Wold, maar ook nabijheid van alle benodigde voorzieningen. Ontworpen door Adema Architecten, belichaamt ‘De Ronde’ een perfecte combinatie van luxe, comfort en moderniteit.

Mis uw kans niet om te wonen in dit unieke stukje paradijs. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

ERIK_PETERSEN

Interesse in de woning? Neem gerust contact op.  Bel naar 0341 79 60 06, stuur een email naar harderwijk@makelaarschap.nl of vul het contactformulier in.

Kenmerken

Bouwjaar:
2024
Aantal kamers:
1
Isolatie:
Volledig geïsoleerd
Ligging:
In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Verwarming:
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie
Woonoppervlakte:
122 m2
Warm water:
Aardwarmte
Garage:
Inpandig
Inhoud:
340 m3
Status:
Beschikbaar

Deel deze
woning:

Team

text-1

Met veel professionaliteit verzorgen wij een succesvolle verkoop, verhuur, aankoop of taxatie. Waar kunnen wij jou bij helpen?

Meer over ons weten?

Over ons


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap