Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Kolonelswoning 1, Zeewolde

Verkocht

237 m2
woonoppervlakte
5 kamers
Een perceel
van 0 m2

Omschrijving

De kolonelswoning maakt onderdeel uit van het ensemble “De Citadel” en vormt samen met de wachtersappartementen de
poorten naar het water.

De woning heeft een vrijwel alzijdige vrije ligging met een ruime eigen kavel die ontsloten wordt via een mandelige straat die gedeeld wordt met 8 andere eigenaren. De woning wordt u aangeboden met een “vanaf prijs” waarop u kunt inschrijven met een biedingsprijs. Het hoogste bod wordt gegund. Indien u de hoogste bieder blijkt te zijn krijgt u vervolgens de mogelijkheid om de woning geheel naar uw wensen met opties aan te passen of uit te breiden. Dit dient wel geheel binnen het gestelde kaders (o.m. het bestemmingsplan) plaats te vinden. De eventueel gewenste aanpassingen aan de woning kunnen in overleg met de bouwaannemer plaatsvinden onder de supervisie van de architect van “De Citadel” (Buro Kade).

Heb je interesse in nieuwproject De Citadel en wil je graag op de hoogte gehouden worden van vorderingen en het moment dat de verkoop daadwerkelijk van start gaat, laat ons dit dat weten door een e-mail te sturen naar info@makelaarschap.nl.

ERIK_PETERSEN

Interesse in de woning? Neem gerust contact op.  Bel naar 036 522 12 37, stuur een email naar zeewolde@makelaarschap.nl of vul het contactformulier in.

Kenmerken

Bouwjaar:
2021
Aantal kamers:
5
Isolatie:
Volledig geïsoleerd
Ligging:
In woonwijk, Vrij uitzicht
Aantal slaapkamers:
3
Verwarming:
Stadsverwarming
Woonoppervlakte:
237 m2
Warm water:
Standsverwarming
Garage:
Geen garage
Inhoud:
1.050 m3
Status:
Verkocht

Deel deze
woning:

Team

text-1

Met veel professionaliteit verzorgen wij een succesvolle verkoop, verhuur, aankoop of taxatie. Waar kunnen wij jou bij helpen?

Meer over ons weten?

Over ons


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap