Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Officiersappartementen 26, Zeewolde

Verkocht

127 m2
woonoppervlakte
3 kamers
Een perceel
van 0 m2

Omschrijving

De officiersappartementen vormen de centrale blikvanger van het project. In het gebouw zijn vier woonlagen met op elke verdieping twee woningen. Er is een lift en een trappenhuis aanwezig. Parkeren is mogelijk op de privéparkeerplaats in de directe nabijheid van het appartement. De appartementen op de begane grond hebben een voor- en achtertuin. Deze appartementen hebben een parkeerplaats op eigen erf. De appartementen op de eerste en tweede verdieping zijn gelijk. Er zijn standaard twee slaapkamers gepland maar een derde slaapkamer is een optiemogelijkheid. Alle appartementen zijn voorzien van een berging, waarbij deze berging voor de appartementen op de eerste, tweede en derde verdieping zijn gecombineerd met een carport. De Penthouses op de bovenste verdieping hebben zowel een fantastisch uitzicht over het “Wolderwijd” aan de voorzijde als ook richting de bossen van het Horsterwold aan de achterzijde.

De Penthouses worden u aangeboden met een “vraagprijs” van EUR 515.000,- V.O.N. waarop u eventueel hoger kunt inschrijven. Het hoogste bod wordt gegund en u kunt het inschrijfformulier opvragen bij Makelaarschap of Haanen en Ferneij Makelaardij door een e-mail te sturen naar info@makelaarschap.nl of info@henfmakelaardij.nl.

ERIK_PETERSEN

Interesse in de woning? Neem gerust contact op.  Bel naar 036 522 12 37, stuur een email naar zeewolde@makelaarschap.nl of vul het contactformulier in.

Kenmerken

Aantal kamers:
3
Aantal slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
127 m2
Garage:
Geen garage
Inhoud:
381 m3
Status:
Verkocht

Deel deze
woning:

Team

text-1

Met veel professionaliteit verzorgen wij een succesvolle verkoop, verhuur, aankoop of taxatie. Waar kunnen wij jou bij helpen?

Meer over ons weten?

Over ons


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap