Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

De Veldschuur

€ 182.900,- tot € 267.500,-
98 m2 - 148 m2
woonoppervlakte
Een perceel
van 105 m2 - 246 m2
Afbeeldingen
Plattegronden
Afbeeldingen
Plattegronden

Omschrijving

DE VELDSCHUUR: BOUWNUMMER 3 T/M 7

De Veldschuur krijgt een vorm waarbij de kappen met diverse hellingen op elkaar aansluiten alsof verschillende schuren tegen elkaar aangebouwd zijn. Deze wijze van schuurvergroting treffen we veelvuldig aan op erven waar bijgebouwd wordt. De Veldschuur kent vijf woningen in twee typen.

Drie woningen: Bouwnummer 3, 6 en 7 hebben een breedte (beukmaat) van 8,80m.
Twee woningen: Bouwnummer 4 en 5) hebben een breedte (beukmaat) van 5,40m.

De toekomstige bewoner van een brede woning heeft hier ook nog een belangrijke keuze in te maken. De schuur komt met het front in de erfverharding te staan en deze voorzijde heeft ook een aantal grote schuurdeuren. De drie brede woningen bieden de mogelijkheid om over de volle diepte, bijvoorbeeld auto met caravan in onder te brengen. De woning biedt ook de mogelijkheid om (later) op de begane grond een slaapvertrek te realiseren.

WONEN AAN EEN ERF
Dit plan met 16 bijzondere woningen ligt in een landschappelijke dorpse omgeving in het nieuwste deel van Zeewolde, Bergkwartier Hoog in de Polderwijk. Bergkwartier Hoog is het verhoogde gebied langs de Zeewolderdijk. Het gebied kenmerkt zich door de directe ligging aan het Wolderwijd met het toekomstige Lanterstrand en het natuurgebied van het voormalige gronddepot met het klauterwoud. De wijk heeft een groene en blauwe uitstraling, rust en diversiteit. Het Wolderwijd met de Tulp-ontwikkeling van stranden en nautica ligt op loopafstand en ook de Blauwe Diamant met haar vaarverbinding naar het Wolderwijd is vlakbij.

COLLECTIEF STERKER STAAN
Het Hoge Erf is voor Zeewolde een uniek concept waarbij het boerenerf als metafoor is gebruikt voor het landschappelijk stedenbouwkundig plan.

STOERE GEBOUWEN
Elk gebouw grenst direct aan erf en groen. De stoere bouwvolumes doen recht aan het erf. Het Hoge Huis met mooi glazen gevelspel en De Veldschuur met gevouwen dak in diverse hellingen. Het grootste volume is De Bosschuur met 8 woningen onder de kap. Alle woningen zijn variabel in te delen en uit te breiden.

ERF EN TUIN
In de setting van het erf biedt de locatie mogelijkheden om groente te telen en vruchtbomen aan te planten. De omvang waarin dit kan gebeuren is afhankelijk van wat de toekomstige bewoners ambiëren.

MAKELAARSCHAP-AANBOD-PORTRET

Interesse in de woning? Neem gerust contact op.  Bel naar 036 522 12 37, stuur een email naar zeewolde@makelaarschap.nl of vul het contactformulier in.

Beschikbare woningen


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap