Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Het Hoge Huis

€ 338.500,- tot € 342.500,-
190 m2 - 190 m2
woonoppervlakte
Een perceel
van 361 m2 - 375 m2
Afbeeldingen
Plattegronden
Afbeeldingen
Plattegronden

Omschrijving

HET HOGE HUIS: BOUWNUMMER 1 EN 2

Grote TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met een stevig volume dat oogt als één groot huis. Er zijn twee
afzonderlijke woningen in opgenomen. Het Hoge Huis is gesitueerd aan de ontsluitingsweg ‘Elementen’ en daarmee met het front aan deze weg gelegen. Aan de oostzijde ervan rijdt men het erf op. De oprit van het erf is tevens ook de ontsluiting van de oostelijk gelegen woonbuurt. Het Hoge Huis heeft een tuin rondom de woning en de tuin op het zuiden grenst direct aan het erf.

WONEN AAN EEN ERF
Dit plan met 16 bijzondere woningen ligt in een landschappelijke dorpse omgeving in het nieuwste deel van Zeewolde, Bergkwartier Hoog in de Polderwijk. Bergkwartier Hoog is het verhoogde gebied langs de Zeewolderdijk. Het gebied kenmerkt zich door de directe ligging aan het Wolderwijd met het toekomstige Lanterstrand en het natuurgebied van het voormalige gronddepot met het klauterwoud. De wijk heeft een groene en blauwe uitstraling, rust en diversiteit. Het Wolderwijd met de Tulp-ontwikkeling van stranden en nautica ligt op loopafstand en ook de Blauwe Diamant met haar vaarverbinding naar het Wolderwijd is vlakbij.

COLLECTIEF STERKER STAAN
Het Hoge Erf is voor Zeewolde een uniek concept waarbij het boerenerf als metafoor is gebruikt voor het landschappelijk stedenbouwkundig plan.

STOERE GEBOUWEN
Elk gebouw grenst direct aan erf en groen. De stoere bouwvolumes doen recht aan het erf. Het Hoge Huis met mooi glazen gevelspel en De Veldschuur met gevouwen dak in diverse hellingen. Het grootste volume is De Bosschuur met 8 woningen onder de kap. Alle woningen zijn variabel in te delen en uit te breiden.

ERF EN TUIN
In de setting van het erf biedt de locatie mogelijkheden om groente te telen en vruchtbomen aan te planten. De omvang waarin dit kan gebeuren is afhankelijk van wat de toekomstige bewoners ambiëren.

MAKELAARSCHAP-AANBOD-PORTRET

Interesse in de woning? Neem gerust contact op.  Bel naar 036 522 12 37, stuur een email naar zeewolde@makelaarschap.nl of vul het contactformulier in.

Beschikbare woningen


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap