Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Exclusief netwerk

Bovenop de bestaande deskundigheid en ervaring van Makelaarschap kunnen wij jou extra van dienst zijn dankzij deelname aan dit exclusieve netwerk. Het betreft een bundeling van makelaars in het hogere segment. Dit betekent concreet dat jouw exclusieve bezit niet alleen in ons aanbod verschijnt, maar ook op tientallen websites van aangesloten makelaarspartners in Nederland, en via de portal van baerz.com zichtbaar wordt.

Bij de juiste kandidaten welteverstaan. Want de huizenzoekers die zich via het netwerk van Baerz & Co oriënteren zijn op zoek naar luxueuze woningen of appartementen. Tel daarbij op dat er een toenemende groep buitenlandse kopers waarneembaar is in Nederland. Baerz & Co is dan ook rechtstreekst gekoppeld aan circa 180 andere ‘luxury home portals’ verspreid over 65 landen, met jaarlijkse bezoekersaantallen die in de miljoenen lopen.

Onderscheidend

De onderscheidende kracht van dit hoogwaardige makelaarsplatform is daarom de moderne marketingstrategie. Makelaarschap en Baerz & Co zetten online groots in via doorlopende bannercampagnes op Funda, verschillende social media-kanalen en diverse doelgroepgerichte online-mediakanalen. Maar liefst 95% van de huizenzoekers oriënteert zich namelijk online. Daarnaast adverteren wij als makelaarsnetwerk door middel van branding campagnes ook in allerlei traditionele media op het gebied luxueus wonen en leven. Per kwartaal brengt Baerz & Co een eigen magazine uit, en wekelijks wordt er een digitale nieuwsbrief verstuurt met daarin het laatste nieuwe woningaanbod. Een soortgelijke aanpak vind je ergens anders niet.

Deze strategie klinkt wellicht wat overweldigend. Maar laten we vooropstellen dat wij makelaars zijn. In de huidige tijd welteverstaan. Door gebruik te maken van moderne middelen kunnen we onze klantenkring voorzien in een efficiënte dienst die tot buiten onze regionale grenzen reikt. Met transparante vergoedingen en een verkoop waarbij Makelaarschap voor jou de hoogste haalbare opbrengst genereert. Heb je net als wij vertrouwen in deze doortastende samenwerking? Dan horen we graag wat we voor je kunnen betekenen.

Deel dit
blogbericht:

;


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap