Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Ongebonden
“Toen we ons huis in Koudum (Friesland) in 2018 verkochten zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe woonplek. We reden overal rond. Zodoende kwamen we ook in de omgeving van Zeewolde terecht. Opvallend mooi” vertelt Ciska. “We zijn zelf trouwens niet uit Friesland afkomstig maar groeiden op in de provincie Utrecht.” Van woonplaats wisselen was voor Ciska en haar man dus niet iets nieuws. Het zou ook niet de laatste keer zijn dat ze verhuisden. Daar komen we straks op terug. “Mijn man werkt door het hele land. Het was dus mooi meegenomen dat Zeewolde centraal ligt. Maar het was vooral dichter bij onze zoon en andere familie, wat we belangrijk vonden.”

Omgeving Zeewolde
De Touwslager 110 in Zeewolde bevindt zich in een fijne nieuwbouwwijk. “Dat was best even wennen. We kwamen namelijk van een woning met 6000 m2 aan grond. Maar in Touwslager 110 woonden we ook met veel plezier. De wijk is ruim opgezet en rustig. Je zit niet hutjemutje op elkaar, maar je hebt vrij zicht en de omgeving van Zeewolde is prachtig. Ik ging vaak wandelen in het bos met m’n honden.” Ciska heeft jarenlang samen met haar man Duitse herders gefokt. “Vandaar ook dat we in Friesland woonden op zoveel grond.”

Gevoel voor styling
Een andere passie van Ciska is styling. “Ik vind het een uitdaging om dingen bij elkaar te zoeken. Ik heb iets in m’n hoofd en probeer dat vervolgens uit te werken.” Het resultaat mag er zijn en dat wordt niet alleen door ons bevestigd. “Ik heb wel vaker de vraag gehad of ik stylist was. Dat is natuurlijk leuk om te horen. Het is m’n werk niet, maar het zit denk ik wel een beetje in me. Ik heb er gewoon plezier in.” Haar favoriete ruimte in huis was de benedenverdieping: “De woonkamer en keuken voelden gezellig aan. Niet zo steriel zoals bij veel huizen, maar met een print van een groot blad op een van de muren. En in de keuken hadden we onder andere planken van oud hout.” Ciska deed alles zelf. Van het ophangen tot sausen aan toe.

Verkoop: Touwslager 110
Bij de verkoop van Touwslager 110 was de presentatie dan ook op en top verzorgd. Want verhuizen en een nieuw avontuur aangaan, dát lonkte. “Er kwam iets leuks voorbij. Opnieuw een vrijstaande woning, wat blijkbaar toch bleef trekken.” Ciska en Jan zijn naar ’t Harde verhuisd waar wederom flink gestyled werd. “Je herkent het niet meer terug,” lacht ze. Over de verkoop van Touwslager 110 vertelt Ciska “Het ging heel soepel. In Januari 2021 verkochten de woning via Makelaarschap. We hadden Jasper Annink leren kennen toen we de woning in 2018 aankochten. Dat verliep toen lekker vlot en beviel zo goed dat we zeiden: we bellen hem op voor verkoop.”

Volledig verzorgd
De samenwerking beviel wederom. “De service van Makelaarschap is super. Je wordt goed op de hoogte gehouden, bijvoorbeeld als je kijkers hebt gehad. Van het opnemen tot het opleveren door de makelaars, en het tussentijds contact met de dames op kantoor, verliep het contact prettig en enthousiast. Ik ben zelf kordaat en dat was wederzijds. Ik heb nergens om hoeven vragen. Het ging gewoon geheel vanzelf.” Ciska en Jan konden de woning snel en zelfs boven verwachting verkopen. “Dat was heel mooi meegenomen.”

Deel dit
blogbericht:

;


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap